Dunajska cesta le še z enim voznim pasom za avte

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Nisem bral vse solate, a sem za to, da se mestni center zapre in da so dovoljeni le busi .. pa taksiji .. ostalo nima tam kaj delati ..

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
In kmalu sledi še pas, rezerviran za balkanske kavboje v BMWjih (tam okoli 63000 jih je)....

Res ne vem, kaj bi radi naredili iz centra, nagnali vse ljudi ven, pa da še samo upokojenci ostanejo? Znižali cene nepremičnin?
P+R pa majo verjetno kako statistiko kako dela ane?

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
so mi pa na račun gosposvetske (res, nobelova nagrada za zajeb) dali kazen potem na Dalmatinovi, so me ustavli pa rekli da zaradi neupoštevanja talnih označb.... No, nisem se pritoževal, ker sem po levi prehitel kolono pa se vključil, kar je v bistvu večji prekršek. Jih pa pogrešam zadnje čase, saj jih kar ni in ni videt, kandidatov pa vedno dovolj za mal kasiranja....

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
so mi pa na račun gosposvetske (res, nobelova nagrada za zajeb) dali kazen potem na Dalmatinovi, so me ustavli pa rekli da zaradi neupoštevanja talnih označb.... No, nisem se pritoževal, ker sem po levi prehitel kolono pa se vključil, kar je v bistvu večji prekršek. Jih pa pogrešam zadnje čase, saj jih kar ni in ni videt, kandidatov pa vedno dovolj za mal kasiranja....

problem je v tem, da ne dajo kazni nikomur, ki se že pred prekinjeno črto razvrsti na desni pas, kar je ENAK prekršek...