Ajde, da niso samo duhci. Je kdo videl kaj drugega nenavadnega?
Spalna paraliza je stanje ko si ujet med spanjem in budnostjo.lahko se opis za tiste, ki ne vemo kaj je spalna paraliza .... ?
Mel par spalnih paraliz....ni prijetno....kaj se teh zadev tiče sem jaz doživel samo spalno paralizo.... in to je bilo točno tako:
Poglej priponko 96623
Fina zadeva.... No... Fino je ko imaš znanje o tem in zadevo prepoznaš. Jeba pa je če ne....lahko se opis za tiste, ki ne vemo kaj je spalna paraliza .... ?
Meni je tole sicer poznana zadeva (na srečo ne iz osebne prakse) a vseeno lepim za ostale, dokaj "zanimiv" fenomen:kaj se teh zadev tiče sem jaz doživel samo spalno paralizo.... in to je bilo točno tako:
Poglej priponko 96623
Se ti je to dogajalo takrat, ko si se imel za nekega moderatorja tukaj na forumu? Takrat ti je res na polno sekalo, na močnih stvareh si bil, ampak, iz nekaj prebranih prispevkov (ker imam ravno čas) sklepam, da še nisi iz tistega obdobja, samo Mavericku je kapnilo,(sicer mnogo prepozno), da le nisi pravi osebek, da bi dirigiral drugim , kako in kaj.Mel par spalnih paraliz....ni prijetno....
Nisem pa videl prikazni....samo zbudil sem se v lastnem telesu....ne morem drugače opisat.... pač zbujen sem bil in se nisem mogel premikat.... imaš občutke...slišiš okolico....premaknit se pa ne moreš...
Ble so še variacije.....da me je nekaj pritiskalo v pojstlo...oz dušilo...
Se upiraš.... hočeš odpret oči.... vidiš samo belo svetlobo (s perifernim vidom ker oči ne moreš odpret)....slišiš zvonenje...
To the point ko sem si rekel FUCK IT....grem na drugo stran pogledat kaj me hoče in se soočiti z problemom....kar je privedlo do tega da sem se sprostil in paraliza je v hipu popustila...
Bolj se upiraš...bolj te vleče v moro....bolj se sprostiš (začni razmisljat o random stvareh....naprimer... vprašaj se zakaj je jest5 tak kreten kot je...) in te bo odpeljalo vn iz oaralize...
Vsaj pri meni je delovalo....
Jp, se kaj bojiš? Še zmeraj sem "nevaren tip", vsaj za nekatere ..O lej ga....pa so prišle še prikazni.....