Ga lahko prosim vprašaš potem še za mnenje o DSG7 DQ200 s suho sklopko? Da vidim še mnenje drugega strokovnjaka...
Nič ni relativno če odstopa glede na povprečje je previsoko.Kaj je nizko in kaj previsoko, to je relativno.
Meni je moj mehanik menjal tisti dober liter olja pri 95k km, nisem opazil nic spremembe, imam pa sklopke za menjat. Rekli so mi, da se lahko najprej poskusi nastavit, ce ne pomaga, pa menjava. 1700 eur sklopki, vztrajnik in delo. Da ves za naprej
če pa gre, niti ne bom popravljal..tisto: pusti dokler gre...pa komaj eno leto je odkar je čudn ne me jebat dsg bajeKaj ti še vedno nisi dal tega menjalnika popravit????? Čakaš da bo šlo samo od sebe na boljše?
Sem si ustvaril sliko glede na avte ki so prihajali na servis in folk ki je jamral.In ti veš kakšno je povprečje v %? Ker ti je kdo zaupal ta podatek?
Razni DSG-ji in to pa eš niso 15 let na sceni
Sem si ustvaril sliko glede na avte ki so prihajali na servis in folk ki je jamral.
Al je tebi kdo zaupal podatek, da veš da ni okvar nadpovprecno?
Tukaj se vse redno menjava...maš pa dosti padalcev ki sprašujejo če bi menjali po 5+ letih in 150k+ miljah...Kako ves, da nimajo problemov? Hodis na njihove ameriske forume in cekiras vsak dan..."problemi in tezave"?
Glavni mehanik na Avtokliniki v Pesnici je med voznjo povedal, da z dsgji nimajo veliko tezav, vec pa s fordovimi durashift&Co... in raznimi renoji...