Ti raje bodi tiho:V ZDA in VB lepo nastavljajo pedofilom past. Ko jih dobijo, jih posnamejo včasih celo prebutajo. In o Zorku je bilo ogromno napisanega saj je bil član SDS. Pa folk je vedel da je peder, pa so ga vseeno izvolili. No na koncu je odstopil
Po drugi strani pa se celo podpira zoofilija, pedofilija saj imajo celo vsako leto razne parade, takrat pa vse tiho.
Saj je. V tem primeru gre za to da oseba ki z zupanom komunicirala pac ni izpolnjevala kriterija za to kaznivo dejanje. Prav tako je izvajala aktivnosti ki se jim rece “tajno delovanje” in za njih potrebujes odredbo tozilstva.Napeljevanje mladoletne osebe (ali pa vsaj do 15 let) bi isto moralo biti kaznivo dejanje. Pika.
Realno je takšna, da nagovarjanje nekoga, ki izjavi, da je 14 let star, ni kaznivo.Saj je. V tem primeru gre za to da oseba ki z zupanom komunicirala pac ni izpolnjevala kriterija za to kaznivo dejanje.
Saj oba veva, da zagovarjaš svoje.Prav tako je izvajala aktivnosti ki se jim rece “tajno delovanje” in za njih potrebujes odredbo tozilstva.
Ne, samo na kazensko pravo se ocitno precej bolje spoznam kot ti. Logicno ker me za to preko davkov tudi ti placujes.Realno je takšna, da nagovarjanje nekoga, ki izjavi, da je 14 let star, ni kaznivo.
Kaznivo je, če bi mlajši polnoletnik nevede nagovarjal telesno razvito, osebo, ki reče, da je polnoletna, a v resnici mlajša od 15 let.
Logično, a ne ?
Saj oba veva, da zagovarjaš svoje.Izjava tistega policaja je tudi dobra, ne moremo nič, a pedofile lovimo.
Če meni ukradejo kolo, se tudi ne bom zanašal na Policijo ampak bom poizkusil poiskat v lastni režiji.
Sem zato prekršil tajno delovanje, ker v resnici kolesa sploh nisem želel kupit?
Glede na predhodna sporočila.
Točno tako, kot sem zgoraj napisal. Država (stranke vseh mavričnih barv) ščiti pedofile. In posledično še vneti privrženci.
Tudi večina novinarjev je nemarno tiho.
Le potem se vsi čudijo, ko se zgodi Ambrus, izvoli malar ipd...
dej vsaj zakon preberi preden gres v take debate.Realno je takšna, da nagovarjanje nekoga, ki izjavi, da je 14 let star, ni kaznivo.
Kaznivo je, če bi mlajši polnoletnik nevede nagovarjal telesno razvito, osebo, ki reče, da je polnoletna, a v resnici mlajša od 15 let.
ne vem kaj sploh zelis vprasat ampak sklepam da napacno razumes pojem tajnega delovanja (ne vem kaj bi ti lahko prekrsil). Point je da ti bos morda kolo dobil nazaj, ce pa bos zelel da sodisce lopova preganja bos moral predloziti dokaze. In ce se bo iz vajine komunikacije razbralo da si se ti preko interneta predstavljal za nekoga drugega in se lazno predstavljal kot kupec kolesa, bo sodisce take dokaze izlocilo in lopov bo odkorakal na prostost.Če meni ukradejo kolo, se tudi ne bom zanašal na Policijo ampak bom poizkusil poiskat v lastni režiji.
Sem zato prekršil tajno delovanje, ker v resnici kolesa sploh nisem želel kupit?
bilo bi res žalostno, če bi bilo drugačeNe, samo na kazensko pravo se ocitno precej bolje spoznam kot ti. Logicno ker me za to preko davkov tudi ti placujes.
dej vsaj zakon preberi preden gres v take debate.
mlajsi mladoletnik nikoli ne bo preganjan za tako situacijo ker jo celo zakon predvideva in izkljucuje odgovornost.
pa je irelevantno kaki so tvoji notranji obcutki glede tega - zivis v drzavi ki ima zakone in ti so pac taki kot so.
Mulce se preganja ker so v navalu pravicnistva vzeli zakon v svoje roke in zupana nabunkali.Kot je bilo prikazano: mulcem so vzeli prstne odtise in zasegli elektronske naprave.
Županu, za katerega je utemeljeni sum, pa nič.
Upam vsaj, da so ga mulci prijavili za krivo ovadbo. Oz. to ga bi lahko tudi kdo drug![]()
sem citiral kar si napisal, zato bi bilo spostljivo da domnevas da sem tudi prebral. In sem ti tudi odgovoril. Ce se ne strinjas napisi kontra argument. Ce sem se zmotil bom to tudi priznal. Sam zaenkrat ne vidim kje bi mimo usekal.bilo bi res žalostno, če bi bilo drugače
Še enkrat preberi, kar sem napisal.![]()
Na sodiscu steje kar je legalno. Ko se bo zakon spremenil bo pa drugace. Do takrat pa je tako kot je.Nekaj je legalno, drugo legitimno. In zakoni se neprestano spreminjajo...
sem citiral kar si napisal, zato bi bilo spostljivo da domnevas da sem tudi prebral. In sem ti tudi odgovoril. Ce se ne strinjas napisi kontra argument. Ce sem se zmotil bom to tudi priznal. Sam zaenkrat ne vidim kje bi mimo usekal.
Legalno, načeloma res, razen, če se založi, zastara,...Na sodiscu steje kar je legalno. Ko se bo zakon spremenil bo pa drugace. Do takrat pa je tako kot je.
Res sem slabo prebral. Ampak tudi za mlajsega polnoletnika bi sodisce uporabilo dolocila drugega odstavka 173a clena KZ-1Če bi pozorno prebral, bi videl, da sem omenjal polnoletnika.
Legalno, načeloma res, razen, če se založi, zastara,...
Poanta je: Očitno tako, kot je, ni OK. In nihče (zakonodajalec je država) nima želje dopisat drobne spremembe.