Zakaj me to ne cudi. Pa spet BTC LJ, itak. Salabajzerji. V Slo pa niti nimas uradno drugam za peljat. Slabo res.Ni problem to, da crkne, ker na to pač nimaš veliko vpliva.
"Poseben" odnos servisa je pa druga zgodba. Ženska jim je nekje proti koncu zgodbe zabrusila naj se grejo odnosa do strank učit k renoju Da se je avto zrihtal (menjal motor in nato še menjalnik) pa je bila potrebna neodvisna komisija in novinarji. Dvakrat.
....
Pri Fordu tega ni in če hočem da se hitreje "loti" dela, dam za krajši čas na recimo 18 ali 19. Tudi na splošno ta klima zahteva malo več posegov, kot pri Škodi. Hladi pa dobro, čez to ni pripomb.
.....
Mislim, da ne razumeš glede na prvi odstavek. Poleti imam zaradi lažjih oblačil praviloma nastavljeno višjo temperaturo kot pozimi. Če mora biti obleka bolj resna poleti, potem seveda tudi poleti nižam.Ja, celo leto mam 21, včasih se v avto vsedem tudi s kapo na glavi in jo potem dam dol, če grem kam dlje dam tudi bundo ali jakno dol. Če sem v kratkih hlačah in je zunaj 35, je v avtu čist vseen qrc če je 21 ali če nižam na 17.
Tudi tebe razumem,
Novega renaulta. Francoski polizdelekNe vem kaka jajca to vozite, da nič ne štima. Še moj 5 let star francoski polizdelek poleti 21 soft, pozimi 22 soft in drži temperaturo tako kot more
Vsakokrat občudujem supermene na alterju, ki imajo celo leto eno samo nastavitev klime, ne glede na to, če so v avtu v kratkih hlačah, obleki z zavezano kravato ali v zimski jakni.
Jaz žal nisem tak, temperatura, ki mi v avtu kolikor toliko ustreza, je precej odvisna od tega, kako sem oblečen in kaj sem tik pred uporabo avta počel.
Sicer pa marsikdo vozi cliota pa bi si komot privoscil S klaso.