Kaj je bila zamenjava za Cila?Clio V se lepo pelje, notranjost je tudi fajn, zunaj mi recimo povprečen. Tako da overall je super. Ko greš pa potem ostalo gledat pa ni več tako super.
Jaz sem avto prodal še v garanciji in z jamstvom.
Kaj je bila zamenjava za Cila?Clio V se lepo pelje, notranjost je tudi fajn, zunaj mi recimo povprečen. Tako da overall je super. Ko greš pa potem ostalo gledat pa ni več tako super.
Clio V se lepo pelje, notranjost je tudi fajn, zunaj mi recimo povprečen. Tako da overall je super. Ko greš pa potem ostalo gledat pa ni več tako super.
Ja, saj tudi če bi bil ultra zelo zadovoljen s cliom bi ga menjal. Kmalu bom rabil 3 otroške sedeže zadaj...O fak to pa je menjava za Clia
Kondome bi si kupil, je ceneje!!!?Ja, saj tudi če bi bil ultra zelo zadovoljen s cliom bi ga menjal. Kmalu bom rabil 3 otroške sedeže zadaj...
No pri nas smo zaradi karambola kupili tanovega C3. Za 12,5k s Shine opremo, LED luči, kar nekaj asistenc, ipd... Sem enako gledal rabljene, pa so šle cene tako gor, da je joj... 10k za 4 leta starega C3 pač ne dam... Edina "slabost" je ta, da je "samo" 82 konjski, vendar gre za drugi avto za po mestu. 110 konjskega je praktično nemogoče dobit...
Za primerjavo: stari C3 letnik 2013 smo ob nakupu pred 5-imi leti dali 7k, avto je imel pod 50k km. Danes hočejo za isti model, letnik 2016 s preko 100k prevoženimi skorajda enak denar... :S