Dončič - NBA

Schime

Guru
22. nov 2008
2.019
793
113
Če so poškodbe problem bi moral pol ekipe menjat pri Dallasu. Pol pa še Davisa vzamejo. :valjamse:
So se že Brunsona lepo znebili.

• Všeč mi je
Reactions: shift

H19ED

Guru
30. jul 2022
2.962
2.316
113
Tudi Irving lahko zapusti ekipi po koncu sezone, se ne bi čudil, če bi se pridružil v LA. Lebron je imel tudi željo, da bi Irving igral v LA.

Drugače pa zelo slab izgovor Dallasa, da je telesna priprava Dončiča kriva in poškodbe. Vsak superzvezdnik se lahko poškodbuje.

Schime

Guru
22. nov 2008
2.019
793
113
Čeprav so na začetku vsi medeni in kako so del družine (kot so sedaj zapisali za ADja) in kako jim je vse oh in sploh pomembno je to samo biznis.
Nimaš kaj. Dobijo lepe miljone in je to to. Grdo je samo kako so ga odpikali. Pa sej tudi ni prvi, ki so ga na tak način. Če imaš kaj spoštovanja se osebno pomeniš in je to to. Tako kot se to naredili naredijo samo podrepne podgane kar pa ti GM morajo biti.

simon_m34

Fizikalc
25. jul 2007
474
28
28
44
MB
ena najlepših nedelj za navijača LAL.. koliko motivacije bo imel Luka po tem trade-u pa ni debate.. pa še to je bil trade zaradi novih lastnikov/ciganov..
cuban nikoli in nikdar nebi tega naredil.. malo žalosti za AD-ja ampak veliko veselje za LD-ja..

• Všeč mi je
Reactions: Car

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.498
858
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Ne vem, meni se je zdel Dallas pravi naslov za Lukov stil igre, kjer so se mu vsi podrejali. Tukaj pri LAL bo verjetno manj pri žogi, kot je navajen. Tukaj ne bo več prva violina. Bomo videli kako se bo to poznalo na njegovi samozavesti.

Schime

Guru
22. nov 2008
2.019
793
113
Nič kej drugače ne bo. Mogoče bo LeBron večkrat pri žogi kir drugi pa že ne. Vsi ostali so pod njegovim nivojem (tudi Lebron). Če bo ostal pri LA pa tko znajo isto graditi okrog njega, če bo na istem nivoju kot v Dallasu.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.637
1.148
113
Titograd
Lebron pri 40ih mogoče ni več tak dober kot Luka, ampak pri Lakersih je on tata-mata in bo tudi ostal, dokler ne gre v penzijo, Dončič bo druga zvezda. Kar ni nujno slabo.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.993
-529
48
Valparaiso
Lakerski so klub, ki ga vsi poznajo, za razliko od nekega Dallasa.

Mogoče so ga pa kupili da postane Lebrončič, ker glavni je pred penzijo.

Vsekakor pa NBA je samo biznis, brez čustev, na koncu se šteje novec, al pri stavah, lastnikih, igralcih...

Ne vem, zakaj bi to kdo objokoval, še Dončić bo mastne peneze prešteval in kmalu pozabil govedino.

• Haha
Reactions: Janch

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.135
1.252
113
42
Bolje LA kak pa neksi Dallas. Edin problem je način kako so ga odpikali. Model jim je nesel keša puno. Bili so v Finalu.

• Všeč mi je
Reactions: Car

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.600
4.790
113
Če se je Dallas usedel z Lukom dol, rekel, da se ima za vzet v roke in priti v top fizični kondiciji in je prišel v slabi in se je to zgodilo 2x, 3x oz. vsakič, potem se usedeš z njim dol zadnjič, poveš da ali vzame tole resno ali pa bo prodan in potem čez pol leta narediš obljubljeno, ne bi noben rekel nič. Pove se javno, da nisi zadovoljen z njegovim odnosom, ki vpliva na celo ekipo in ker se ne želi spremenit, ga ponudiš ligi in prodaš kar najbolje kot lahko. Oz. ga najprej ponudiš, prodaš, potem pa poveš zakaj.

Tukaj pa je vse skupaj čudno, ker so naredili na hitro, direktno z eno ekipo in dobili nazaj hudo hudo malo. Povprečnega starterja in Davisa, ki je star in ogromno poškodovan (pa ni debel,..). Če ima Dončič kakšno hudo poškodbo, ki ga bo ovirala v prihodnosti, potem LA to ve in ga ne bi vzeli. Torej očitno to ni to. Poleg tega si je Dallas zapravil podpise zvezdnikov za naprej. Kdo pri zdravi pameti bo hotel priti sem igrat zdaj?

Luka ima dobre karte za naprej. Lahko ostane v LA ali gre drugam, ker bo prost igralec. Torej lahko izbira kje bo igral. Če LA ne bo pripeljal boljših igralcev v 1 letu, potem ima prosto pot iti naprej. Če ga vse tole ne podžge, da se že spravi kondicijsko skupaj, potem pa tudi nič. Ima vse na pladnju in celotno ligo za seboj.
Upam samo, da Dallasu nekako letos ne uspe pohod na naslov, ker to bi bil pa nož v srce.

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija

simon_m34

Fizikalc
25. jul 2007
474
28
28
44
MB
Pa saj se celi športni svet sprašuje kaj se je odigralo v Dallasu.. eni celo špekulirajo, da bodo lastniki odpeljali franšizo v vegas.. samo to še vedno ne pojasni te odločitve. Pri 25 letih enostavno ne trejdaš mpv-ja sezone in enega največjih talentov košarke zato, ker slabo hrano je in ni v kondiciji..po poškodbi.. tu je bilo nekaj drugega v ozadju..