domači tuning

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
Menjava motorja nikakor ne stane 1000 EUR, no mogoce z motorjem vred.
Sem zadnjic slisal da na kamionu menjajo za 500 EUR, lani je kolega klical popoldanca glede menjave motorja na Audiju in mu je rekel da racuna 150 EUR, menjava sklopke pa je 50 EUR

Prav, potem pa mi zrihtaj mehanika, ki mi bo za 150€ zamenjal v BMW-ju motor iz 320 na 325
grin1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zanimiv dedek da si je privoščil kupeja

Pozabljaš, da je bil takrat 13 let mlajši. Ne samo avto, tud dedek (mogoče takrat sploh še ni bil dedek)
grims-1.gif

ON: jest ne bi nč delal, pustil bi ga v original stanju. Če hočeš, da bi bil učinek res pravšnji, potem pripravi nekaj k EUR, da pa ga "stunaš" s spojlerji, filtri, auspuhi in ostalo navlako, je pa ... poglej med styling hunterje
evil.gif

Nazadnje urejeno:

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Ne boš verjel, kako se avto brez klime da odlično prodati!!! Tudi sredi poletja! Nekateri iščejo prav takšne avte, ker ne prenesejo klime.

Predlagam, da ga pustiš pri miru in ga daš v oglas. Mogoče ga prodaš za več, kot pričakuješ. Na koncu ga lahko še vedno obdržiš in kaj spremeniš.

Tudi za pimpanje je pomembno, kakšna je osnova. V tvojem primeru je potrebno vložiti preveč, da bi dobil nek konkreten končni izdelek.

Moje skromno mnenje
smirk-1.gif

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Servis, redni me pride 50€. Not vlije Castrolca. Ce ni prevec rezanja, pol ti zamenja pomoje pod 500€. Kar je pol ceneje, kot pri tebi. Se pa strinjam s tabo, ce das not motor, ki je cist drugacem, potem je tudi cena druga. Verjamem, da je mal takih mehanikov, ki nardijo tako kot je treba.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Pa najbol na organ mi grejo oni "majstri" ko so najboljši pa vse znajo....ko pa prideš po avto pa te misli kap zadet
smile-1.gif

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
kako veš hanzi, da vsak dan štepam km LJ-MB.
Pač berem alter, tako kot ti. Pravzaprav se mi zdi da ne vsak dan, večkrat tedensko pa ja!?
Saj si že večkrat napisal v tem stilu.
Imaš kratek spomin ali jaz uporabnike mešam?
smile-1.gif

ne, ne, maš kr dober spomin, bravo, bereš torej z glavo
aplauz.gif
. ni vsak dan MB-LJ-MB, je pa v eno stran ziher. to zdaj opravlja mondeo tdci. čisto zadovoljivo.
megane bi bil pa bolj za gušt, sunday drive na pohorje in nazaj recimo. malo po ovinkih. ampak z 90 KM bo slaba. po mojem ga bom vzel, pa ga dal v garažo za nekaj cajta ...
bomo videli.
lp in hvala za nasvete

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Menjava motorja TIP A s TIP A je okoli 150KM.

Motor ki se je serijsko vgarjeval v isti avto ( recimo pri BMW motor 325 v školjko od 320) je pa ene 250€.

Ker pa je BMW pa lahko to ceno dvigneš na 1000€ .... Če kdo to plača super za mehanika ...