Jaz bi rekel da je pač predvsem J&J "in" v MB. Tudi jaz ne vidim nekega presežka pri njih. Burgerje imajo sicer dobre, ampak bi rekel da je meni boljši burger v Bajs burgerju (Radizel).
Kar se tiče Maka in Denka, pa je meni Denk bistveno bolj všeč. Nobenega šova in awkward pogovora s šefom, ampak lepo umirjeno in na easy uživanje v sodobni hrani.
Bi si pa upal trditi, da je Mak bolj drzen glede kombinacij okusov in idej, ter že sam čef je bolj "ekstra". Nenazadnje je tip "sredi korone" za Teden restavracij, serviral jagodni sorbet s svežim hrenom (odlična kombinacija!)... pazi to(!)... serviral na roko vsakemu posamezniku in si ga pojedel/polizal iz roke, ker pribora ni bilo prinesenega! No, pred tem ni bilo ponujenega nobenega razkužila, vlažilnega robčka ali opozorila da bi si pred tem šel umiti roke. Pač majster je prišel, pa na roko vsakemu dal žličko sorbeja, za njim pa pomočnik na vrh sveže naribal malo hrena. V tistem momentu je ratalo vzdušje v sobi IZJEMNO awkward. Je pa bilo sicer zelo dobro!