Citat:
Uporabnik novaa pravi:
jaz sem pa dal 0€
mam vsake na svojih felnah in samo menjam....
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik rollingstones pravi:
Koliko pa so ti kaj zaračunali pri Grudnu?
Dala sem 35 evrov pa par centov, premontaža + novi ventilčki + 5% popust na gotovino.
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Jest sm dal 31€ brez popusta in isto z menjavo ventičkov. Zgleda je odvisno od dneva.
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Koliko pa so ti kaj zaračunali pri Grudnu?
Dala sem 35 evrov pa par centov, premontaža + novi ventilčki + 5% popust na gotovino.
Ne da bi jih zagovarjal (sami ste si krivi če zadnje dneve opravljate zadevo katero bi bp lahko 10 dni prej), ampak dvomim da je kdo od vulkanizerjev ki delajo za recimo 500 evrov na mesec se pripravljen potegovat za to da bo zamenjal gume v 10 minutah. Tud če bi bili plačani po številu menjanih gum dvomim,da bi se kdo tako "spotegnil".Citat:
Skratka, obup. Ta banda bi rabila resen poduk iz mnogih področij odnosov s strankami. Zdi se mi, da so še bolj zagovedani, če prideš s svojimi gumami, kot da 25 EUR za (realno) 10 minut dela ni dovolj. To, da oni pacajo 45 minut pa ni moj problem
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
al pa od časa, kdaj pelješ avto, velik dni pred 15. ceneje, okoli 15. in par dni kasneje je pa dražje
Citat:
Sem bil prepričan, da boš napisala manjši znesek...
Razen, če imaš na avtomobilu pnevmatike večje od 16 col?
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Res je.
Ti orangutani sploh ne poznajo čakalne vrste. Prideš tja, gledaš kot bik, kateri si na vrsti, ves čas si živčen, da ne boš koga izsilil ali boš izsiljen. Potem zapelješ v delavnico. Imaš precejšnjo verjetnost, da ti nobeden ne bo rekel vsaj "Dober dan". Ponavadi čakaš da se te kdo usmili, pride do tebe, te pogleda kot budalo, ne reče nič in začne dvigovati avto. Čez pol ure se mogoče loti odvijanja vijakov, vmes mu njegov možganski trust zabrejka, ker ne dojame, da potrebuje za varnostni vijak tisti vmesnik...
Skratka, obup. Ta banda bi rabila resen poduk iz mnogih področij odnosov s strankami. Zdi se mi, da so še bolj zagovedani, če prideš s svojimi gumami, kot da 25 EUR za (realno) 10 minut dela ni dovolj. To, da oni pacajo 45 minut pa ni moj problem. Naj se organizirajo oziroma zagotovijo dovolj delavcev, ne pa da eden skače med tremi avti.
Ja, lahko da zimskih gum čez 12 ur še ne bo imel na avtu, lahko pa tudi da avto ne bo na cesti.Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Mogoče so preverjali zato, ker se pričakuje sneg in ker tisti, ki v nedeljo popoldne nima primernih gum, le teh tudi čez 12 ur še ne bo imel na vozilu. Kar prav je, da je nadzor. če velja zakon naj velja za vse. Nihče si gum ne kupi le za lastno varnost. S tem, ko jih imamo na vozilu vplivamo tudi na varnost drugih udeležencev v prometu in če moram jaz skrbeti za svojo in tujo varnost z investicijo v zimske gume, pričakujem, da bodo enako ravnali ostali udeleženci v prometu.
Za stiskače pa je še vedno možen wayout - letne gume in primerne verige v prtljažniku. Pričakujem pa, da bodo te verige tudi namestili, ko bodo razglašene zimske razmere. Menim namreč, da bi kazen v tem primeru morala biti višja. Nekdo špara, poišče zakonsko možnost, da ne kupi zimskih gum, potem pa krši zakon s tem, da ne namesti verig.
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
In tisti, ki pravite, zakaj ne ustavljajo cigotov .. policisti bi jih že, ampak je zakon napisan tako, da jim nič ne morejo. Jp, takle mamo. Verjemite, da bi policaji naredili marsikaj več, pa ne smejo.