Dobre finte vulkanizerjev

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
ce bo jutri v ljubljani in sirsi okolici 20cm stran, ti dam za pivo! pravzaprav ce ga bo toliko do konca prihodnjega tedna! sicer pa naj nabijejo kazni x3 ce nimas opreme, ko je potrebna ne pa da maltretirajo folk sredi soncnega popoldneva pri 10C
bonk.gif

Me zanima kdo bo penil, ko ti bo nekdo z letnimi priletel v avto. Seveda bo spet kriva vlada za to in policaji, ker ne opravljajo svojega dela. Če so zimske obvezne so obvezne, pa je zunaj lahko 1m snega ali pa +15 stopinj. In tak ki ima gor letne gume bo šel zjutraj od doma kljub temu, da je recimo napovedan sneg. In v primeru snega se bo tudi odpravil domov, ker avta ne bo hotel tam pustit. Kakšne so lahko posledice mi verjetno ni treba razlagat.

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Pa fanta sta bila prijazna in vse sta naredila tako kot je potrebno.

Kako je pa potrebno? Kako veš da sta to nradila tko? Sta centrirala do 0 al sta pustila 5g napake?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.557
1.085
113
Titograd
Imam lepo lita platišča z letnimi gumami in zimske gume na jeklenih, sem vulkanizerju dal 12 € pa mi je lepo on montiral zimske, jaz bi to delal 1 uro skoraj in bil šmirast do uh da bi prišparal ravno za eno rundo s kolegi
smile-1.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
ksz..

PRAV je, da policisti preverjajo zimsko opremo! Ko bo sneg, bo že prepozno. Takrat jih že moraš imeti in je prav, da se prepričajo(mo), da so vsi pripravljeni.

In tisti, ki pravite, zakaj ne ustavljajo cigotov .. policisti bi jih že, ampak je zakon napisan tako, da jim nič ne morejo. Jp, takle mamo. Verjemite, da bi policaji naredili marsikaj več, pa ne smejo. In tudi pomagali bi večkrat (ala porivat avto iz križišča
wink-1.gif
) če bi folk pač razumel, da je to njim služba in da kaznujejo za splošno varnost, ne zato, da oglobijo posameznika.

In če bi vodstveni kader v naši vrli vrsti modrih razumel, da se lahko uspešnost dela policije šteje tudi v zadovoljstvu ljudi z varnostjo in policijo, ne pa samo s številom kazni konec meseca, tudi ne bi bilo nič narobe
tongue-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
grem stavit da so avtorja te teme nategnili. Namreč ko je bil avto že gori in brez koles, je probal svojo srečo in mu uturil dražje gume.
Sem pa zadnjič bil na menjavi pri avto jarcu. Telefonsko naročilo. super. ob 7:30 jaz tam nacrtan, majster se primaja na prevzem, rihta papire sem tja gor dol, ura teče. Vprašam jaz njega če zapeljem avto v delavnico da menja gume. Me gleda noro
stupid-1.gif

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
In tisti, ki pravite, zakaj ne ustavljajo cigotov .. policisti bi jih že, ampak je zakon napisan tako, da jim nič ne morejo. Jp, takle mamo.
No, sam sem bolj mislil tiste cigane (beri: æefurje) iz Fužin, Štepanjskega naselja, Šiške...
grin1.gif

Tistim bi pa še kako lahko stopili na prste, ampak sem jim nihče kaj dosti ne upa. Sem bil enkrat sredi noči v neposredni bližini, ko je policaj zapeljal v peš cono pred Joe Penas-om, za njim pa æapci in priležnice v Bimmerju 7. In kaj je naredu voznik æapac: zatežit je šel policaju, da nej odmakne avto, da bo lahko on tam parkiral svoj avto.

Ja, takle mamo v tej naši državi.
crazy1.gif

Bilo pa je to v času delovanje Globala.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Pri Boltezu ti delavec med menjavo gumu da listek na katerem je označeno kakšne feltne in koliko col imaš in ga greš plačat na blagajno in to je to.
Delovni nalog
bonk.gif

Srotko_Bos

Pripravnik
13. nov 2008
144
0
16
Laško
www.pivo-lasko.si
Delovni nalog bi morali spisati vsi servisi, oz. delavnice ob sprejemu. Je pa dobro vprašanje, koliko se splača za takšna enostavna dela, kot je menjava platišč, sploh pa ko je gužva. Ampak četudi se bi to pisalo, reč traja 5 minut. 10 minut na orenk servisu, kjer si sprejemni referent še ogleda in popiše stanje vozila skupaj z lastnikom.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Tole s čapci je res svinjarija. Žalostno je, da država z vsem svojim represivnim aparatom ni zmožna nevtralizirati takšnih primerkov.
S tem dajejo dober zgled poštenim državljanom - splača se biti čim bolj pokvarjen in aroganten.
Me zanima, kaj bi pokazal izredni tehnični pregled na tistem BMW. Verjetno ima čipanega, nehomologizirana platišča in pnevmatike, spuščeno podvozje itd.

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Poceni za uro in pol dela... Meni so toliko vzeli v pol ure, brez računa
hysterical-1.gif

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Ti omenjaš Špana, jaz omenjam Grudna v Logatcu, ki je imel tudi telefonsko naročanje za menjavo gum 13. 14. in 15. in me je kratko malo odslovil, ker se nisem naročila (čist fer, sama sm kriva). Menjat sem šla 19. in počakala samo en avto pred mano, brez naročanja (ni bilo potrebe).

Koliko pa so ti kaj zaračunali pri Grudnu?
Vidim, da po 15. v mesecu ni več takšne panike pri vulkanizerjih...
13.gif

Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Jaz sem pa menjal gume 14.11. ob 20:30
smile-1.gif
16" lite za 20eur...

Super cena, kje pa je to, če smem vprašati?

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik rollingstones pravi:
Koliko pa so ti kaj zaračunali pri Grudnu?

Dala sem 35 evrov pa par centov, premontaža + novi ventilčki + 5% popust na gotovino.