Tu se ne bi strinjal s tabo...nepooblaščeni serviser, tisti, ki da kaj nase se bo (in se mora) prav tako izobraževati - sploh če misli iti v korak s časom. V kolikor želi ostati v letu pred 2000, potem lahko tovrstne zadeve preskoči.teh izobraževanj in raznih licenc ne potrebuje.
Tako nekako. 5+. Še najmanj je šel polo gor. Jurja 700 glede na prejšnji model leta 2020, s tem da ob enaki opremi ima še matrix led namesto navaden led in brezžični AA. Ostalo je enako. T roc 2019 je bil 21.200, danes je enaka oprema face lift 29+. Osnovni golf 8 1.0 je bil 20k, sedaj mislim da ga ni več, je pa tašvohni 1.5, cena od 27 naprej, najcenejši dizel iz 23 na 29k. Jp dober ga žgejo.
je pa treba še nekaj dodat v enčbo, tudi rabljeni so šli gor, tako da ko menjaš isto doplačaš kot prej. Problem je samo najti koga z kešom. Tako da so spet trgovci na plusu, ker ti ga not vzamejo in preko fafinga drugemu prodajo. In ga lažje na faf prodajo kot ti na keš.
Je pa zanimivo. Civica elegance, praktično z vso opremo odpelješ za 20.800. Sam kaj ko je vsaj meni tako grd, pa babnca me v rit sune, če to domov prpelem. Že z megana gt line se komaj ven skobaca. Je rekla da v življenju več ne vidi sport zicev.
Pozabil si še 1000 pribitka če ne vzameš finaciranja, dodatek na kovinsko barvo, pripravo itd. Kar vse skupaj nanese še 2k, tako da je potem 23k cena.Je pa zanimivo. Civica elegance, praktično z vso opremo odpelješ za 20.800. Sam kaj ko je vsaj meni tako grd, pa babnca me v rit sune, če to domov prpelem. Že z megana gt line se komaj ven skobaca. Je rekla da v življenju več ne vidi sport zicev.
Honda v Evropi prodaja samo stari model Civic iz leta 2015. Novi je na voljo samo kot hibrid, na drugih trgih kot je USA pa tudi bencinske verzije.Pa saj starega civic a se ne da več dobiti?
Ker je že novi tu.
Kia, da je kej zn je je tudi 23+. Sodelavec za ceed karavan 1.0 pred 2 meseci dal 25. Res pa da je nek lizing, ko ga lahk zamenja kdaj če brez doplačila za novega z istim obrokom ali nekaj podobnega. Al pa odkup. je honda še vedno mredžo za korejce za podoben denar. Za razne polo/taigo/tcross, ter škoda/seat derivate na isti osnovi pa sploh.Pozabil si še 1000 pribitka če ne vzameš finaciranja, dodatek na kovinsko barvo, pripravo itd. Kar vse skupaj nanese še 2k, tako da je potem 23k cena.