Zakaj pa je vzgojna zeni sosedu ali migrantu itd vsake toliko nasilje? Sej ne govorim o vsakodnevnem pretepanju
Eh ja...
Eh ja...
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ženi se da dopovedati brez pretepa. Če ne gre, je skrajni čas, da se ločiš(če se ne, si preprosto glup)
Sosedu se tudi da dopovedati brez pretepa. Če ne gre drugače, se zadeva reši na sodišču.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
In še enkrat za nazaj - občasna vzgojna otroku na vsake svete ni nasilje.
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
In še enkrat za nazaj - občasna vzgojna otroku na vsake svete ni nasilje.
Kvaj pa je poj? Prilastek vzgojna (klofuta) je dobila, da bi potem nekdo napisal, da vzgojna ni nasilje, ker je vzgojna...kaj je trigger, da mulca za ušesa al pa po riti? Kaj je trigger? A?
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
No vidis matey in ker sem jaz ziv dokaz in te bom tolk casa zivceral da me bos kresnil... Aja ne bos.. Ker odraslega ne smes otroka pa lahko.
Enim odraslim bi cist pritekla klofuta...
Citat:
Ja jaz nimam prav ker ne zagovarjam nasilja ocitno. Ves da se tudi odraslim marsikaj ne da dopovedat. Ce bi se dalo bi ziveli v idili. Ce pa misls da otrok ne ve kaj se dogaja se pa motis. Al zagovarjas klofute dojenckom?
Na žalost res. Tam pa najbrz pristanejo otroci ki doma niso imeli niti 10% tiste vzgoje ki jo imajo v zavodu. Redke sreca pamet, vecina pa najbrz zabrede do konca.Citat:
Tudi za otroke obstajajo vzgojni zavodi...
A tako preprosto je to?Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
.. pač, ko se ti ga ne da več opozarjat in mu razlagat,