Dno, dna...

jello

Guru
22. sep 2008
10.274
3.911
113
Lej, kdor je bral zadnji dve strani točno ve od kje in zakaj sem privlekel primer z nezavestjo. Lahko pa seveda potegnemo eno izjavo iz riti, vlečemo avtorja za jajca, svoje dodajo še sralci in tema gre v maline. In v nekaj postih dobimo samo še belo/črno (pretepanje/objemanje), vmes pa nič ni.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
Sam bi bla dobra ideja za preusmerjanje otrokove pozornosti
grims-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.274
3.911
113
Zvečer so včasih borbe, odvisno kakšna luna je, ampak kljub temu ne greš preko pravil. Po določeni uri (recimo pozimi 8.00, poleti 9.00) za otroke enostavno nisi več na voljo. Gremo spat, začneš delat svoje stvari, pridejo dol in ta bi še to, drugi bi ono, tretji ne more spat. Ja lej, sori, ni me več, obrni in ugasni luč. Ali pri prižgani glej v strop dokler te ne zmanjka....se pa da tudi drugače. Sončka pospremiš na kavč, prigeš big brother in ko ga zmanjka ga nežno odneseš v posteljo. Tvojo seveda.
hysterical-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.274
3.911
113
Lahko tudi. Čeprav, ko so pravila jasna in nespremenljiva ponavadi težav ni. Težava je takrat ko mulc ne ve kaj ga čaka. Danes sem dobre volje mi lahko serješ po glavi do desetih, naslednji dan sem nataknjen in bi rad že ob osmih mir, tretji dan spet tretja politika, ko je interšpar do desetih odprt, v soboto četrta, v nedeljo peta. Seveda potem ni šans, da mu na lep način dopoveš kaj bi ti tisti dan rad. In mu pač z vzgojnimi. Tudi temu se reče vzgoja.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.634
3.084
113
v lokalni ostariji
janch me zanima če bi zagovorniki klofute otrokom zagovarjali tudi klofuto ženi, ki se ji nič ne da dopovodet in je nevzgtojena..., sej ena vzgojna a ne? to še ni tepež....

jello, ja to je moj point... nedoslednost in nered potem pa "vzgojne".

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
janch me zanima če bi zagovorniki klofute otrokom zagovarjali tudi klofuto ženi, ki se ji nič ne da dopovodet in je nevzgtojena...,

Ker pa je z nevzgojeno žensko, ki se ji nič ne da dopovedati
confused-1.gif
Normalen namreč s tako ni v vezi.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
Zeno lahko prepustiš milosti in nemilosti drugih. Pri otrocih to ni pametno početi. Poleg tega naj bi žena imela malo vec pameti kot otrok.

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Kazen ... Odvzem mobilnega telefona za en teden ali onemogočen dostop do medmrežja... Prijava na CKD ... Kaj se zgodi....

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Citat:
seveda so... nevzgoja se pokaže čez čas (sej valda tudi otroka ne tepeš že od 1 dneva dalje...)

zanimivo, tega pa ne podpiraš knede?
Tvoj problem, če špricneš na prvem zmenku.
Vzgoja/nevzgoja ženske se hitro pokaže, ko nekaj časa živita skupaj. Če si slep, ali se tolažiš "saj bo bolje", pa jebat ga, boš živel s strašilom.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.634
3.084
113
v lokalni ostariji
Jest5 tudi odrasli se spreminjajo. A ves eni zacnejo pit drogirat pri 50.... Ce bi bilo tako idealno se ljudje neb loceval... Zanimivo da podpiras tepez otrok zene pa ne. Iz vzgojnih razlogov seveda...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.305
113
Pa model, kaj ga pa ti tu serješ?
smile-1.gif
), to je daaaleč od primerljivega. Seveda se tudi odrasli spreminjajo ampak še vedno ne gre odrasle osebe spravljati k pameti z vzgojnimi, medtem pa ko to pri otroku v določenih primerih lahko povsem koristi. Ampak res v določenih primerih, ne pa da talaš vzgojne za vsak "ne/nebi/nočem/ne bom", ki ti ga otrok vrne. Če vse delaš tako kot je treba pa da otrok ni nek poseben primer tako ali tako do potrebe po teh vzgojnih sploh ne pride.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.098
-8.765
113
Citat:
Jest5 tudi odrasli se spreminjajo. A ves eni zacnejo pit drogirat pri 50.... Ce bi bilo tako idealno se ljudje neb loceval... Zanimivo da podpiras tepez otrok zene pa ne. Iz vzgojnih razlogov seveda...
Zanimivo, kako mi pripisuješ nekaj, o čemer se tukaj še nisem opredelil.
crazy1.gif

Sicer pa od glupe ženske se lahko ločiš(če si sam tako glup, da prej nisi pogruntal, da z njo ni vse ok), otroka pa ne moreš menjati.

Citat:
medtem pa ko to pri otroku v določenih primerih lahko povsem koristi. Ampak res v določenih primerih, ne pa da talaš vzgojne za vsak "ne/nebi/nočem/ne bom", ki ti ga otrok vrne. Če vse delaš tako kot je treba pa da otrok ni nek poseben primer tako ali tako do potrebe po teh vzgojnih sploh ne pride
Tole!
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.634
3.084
113
v lokalni ostariji
Ja od otroka se ne mores locit.... Je pa zanimivo da neobogljeno osebo ki se sama ne more branit nit nic lahko malo 'vzgojno' usekamo. Nekoga ki se lahko sam brani itd pa ne... Hmmm... Ce otroku koristi bi mogoce tud zeni da pride nazaj k pameti npr... Aja to pa ne...

Zabavno...