Z veseljem. Kam me boš napotil? Sicer ni več veliko kotičkov Avstrije, ki jih nebi poznal, ampak ni vrag, da me ne boš napotil še kam, kjer še nisem bil.
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
No pa pri nas bi že enkrat lahko tako kot po celi EU postavili prvo znak za omejitev in potem za križiščem znak ,ki prekliče omejitev, in bi recimo lahko začeli na cesti od Dražencev proti Gruškovju , kjer so ob množici znakov omejitev 60 pred vsakim križiščem čisto zmedeni in se cijazijo celo pot za ziher še malo pod omejitvijo ter povzročajo nestrpnost domačinov.
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
No pa pri nas bi že enkrat lahko tako kot po celi EU postavili prvo znak za omejitev in potem za križiščem znak ,ki prekliče omejitev, in bi recimo lahko začeli na cesti od Dražencev proti Gruškovju , kjer so ob množici znakov omejitev 60 pred vsakim križiščem čisto zmedeni in se cijazijo celo pot za ziher še malo pod omejitvijo ter povzročajo nestrpnost domačinov.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Jest pa od modela1a, kje je v zakonu da mladoletni smejo kršit zakone, ne da bi kdo za te prekrške plačal kazen.Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Jaz pa še kar čakam na odgovor od Synthmana, kje točno je v zakonu, da mladoletnik plača oz dobi položnico?
2 razloga.Citat:
Uporabnik Matrix pravi:
Zanimivo, da imajo avstrijci 10x nižje kazni kot mi, pa se vseeno vsi slovenceljni pri njih vozijo kot po jajcah. Še čez rumeno ne upa noben peljat
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
kako je pa potem to pri njih? a se enako kar obtoži lastnika avtomobila? dobiš domov sliko? se lahko pritožiš?