Evo, in to je po moje to. Nihče ne bo šel delat dirkališča z izgubo. Slovenceljni pa raje dirkajo po cestah, ker je zastonj. Da niti ne govorimo o ljudskem revoltu, kjerkoli so se že potencialno pogovarjali, da bo pri njih dirkališče.Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ga ni, pa vedno manj ga bo glede na cene bencina.
Bolje bi bilo če bi naredili zabaviščni park, ker s tem bi tudi veliko več ljudi imelo službo......
LP
Citat:
Uporabnik carlsberg pravi:
...........................................................pišemo leto 2011......................................................................
in kje smo z gradnjo dirkališča?
Tam kjer smo bili pred enim letom!
Koliko je napravljenega? Še vedno nič!
Kdo je za to odgovoren? Nihče, ali pa vsi!
Kaj nam je storiti? Še vedno lahko snjarimo o dirakališču.....
Kaj nas čaka? oh...............
Citat:
Lani sem bil v USA in so v 14 dneh zrasla tri nova dirkališča!? (seveda so nastajala dalj časa, ampak vseeno....)
Imajo cilj.
Mi ga očitno nimamo!
Citat:
...........................................................pišemo leto 2011......................................................................
in kje smo z gradnjo dirkališča?
Tam kjer smo bili pred enim letom!
Koliko je napravljenega? Še vedno nič!
Kdo je za to odgovoren? Nihče, ali pa vsi!
Kaj nam je storiti? Še vedno lahko snjarimo o dirakališču.....
Kaj nas čaka? oh...............
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Diraklišča po Evropi (in svetu) se zapirajo, ker niso donosna, folk pa sanja o nekem dirkališču v Sloveniji.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Vsi sanjajo o dirkališčih, dal ne bi pa noben par € za vožnjo po njem. Dirkajo itak samo luzerji s slabimi avti in kompleksi, kako naj si tak privošči dirkališče?
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jih je dovolj za celoletno obratovanje našega dirkališča? Plačljivo.