Dilema

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Maš point.
Prestavi kavico za 3 dni, čez dva dni pa kontaktiraj njegovo.

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Če bo on rekel da si je izmislila pol nima veze nadaljevati prijateljstva.....

krentip

Pripravnik
26. dec 2010
440
0
16
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Hm, glede na to, da je tako frišno, kaj pa če bi počakala še nekaj dni? Mogoče mu bo pa sama priznala, glede na to, da je videla, da je bila opažena? Jaz bi počakal še ene dva dni, nato pa njo poklical pa jo lepo vprašal...no katera bo mogla biti odkrita, ti ali ona?
wink-1.gif

vem na kaj namiguješ - ampak, če pretehtaš dejstva, da sem jo jaz videla in, da je ona videla mene....a ni logično, da bi potem to njemu že povedala, pač iz strahu, da mu ne bi jaz povedala....mogoče pa samo jaz tako razmišljam, ne vem
confused-1.gif

Jest bi vsekakor povedal.

PS Prosil pa bi te če nam lahko poveš, kdaj boš svoj prispevek v zvezi s to temo oddala še na
https://www.alter.si/tabla/show...e=0&fpart=5
evil.gif

B81

22. jul 2007
37.022
10.543
113
Dolga tema...
smile-1.gif

Če bi se to zgodilo meni in bi moj dober prijatelj za to vedel in molčal, bi ga s prve na gobec, ker bi se počutil budalo in on kot prijatelj je to vedel, pomeni, da me je tudi on imel za budalo...

Ti imaš dve možnosti. Ali mu poveš ali pa enkrat oba naženeš iz hiše z razlogom, da ju pač ne moreš gledat več, poveš pa nič
.
Me razjezijo hinavski in strahopetni ljudje, da pa ti prijatelj molči, pa še bolj.
In ko bosta onadva enkrat med sabo pucala in bo koklja povedla njemu, da si jo ti videla in molčala, tudi on ne bo več tvoj prijatelj, ker ti bo zameril.

Se pa v tej temi vidi, kako imajo eni stvari "neporihtane"
grin1.gif

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Nič čakat. Vmes bo baba descu natvezla, "da si jo ti klicala in da si ji grozila, da boš tipu povedala, da se je ona ukol gonila, kar itak ni res. Ne vem kaj ta psiho od babe hoče.... Mogoče je ljubosumna al pa je zaljubljena vate?" Povej, ne daj ji preveč časa, da se izkoplje iz dreka. Slikovnega dokaza pa nimaš....

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Bi povedali prijatelju, da ga punca/žena vara - če bi to sami videli?
Zakaj da/zakaj ne?

Gledla film Kill the Messenger?

Pusti tako kot je, če imaš trdne dokaze (slika recimo), pa mu/ji jo enostavno pošlji v mailbox; tako da nebo vedel od koga je.

Manj kot maš prstov vmes, boljše je.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
zdaj ne vem, a ste spregledali da piše da je to dober prijatelj..če men dober prijatelj moči o takšnih zadevah (zve se vse, upam da vam je to jasno, če ne čez par dni pa čez par let)... je takoj EX, vsi so ex, ker vzamem puško.

tako da povej, na hitro, dirketno in brez slepomišenja. Če pa imaš dvome kaj si videla (verjetno nimaš), pol pa je treba bit hudo previden, ker narediš sranje sebi in drugim.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Vedno poudarjaš bodoča žena.

5.5.2012 naj bi bila poroka

wtf? Jaz sem mnenja, da v prvi fazi pokličeš njo, jo povabiš na drink in jo povprašaš po zdravju
stupid-1.gif

p.s.: a fotografa že imata?
grin1.gif

vidim, da si me že prehitel...
tongue-1.gif

Nazadnje uredil moderator:
I

Izbrisan uporabnik 3287

kok si pa zaljubljena v tega dobrega prijatelja?

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
zdaj ne vem, a ste spregledali da piše da je to dober prijatelj
Kot prvo ni prijateljstva med moškimi in ženskami, zato mora zagotovo biti še kakšen morda ne nameren, temveč zgolj podzavesten motiv za takšno dejanje
grin1.gif

retLa

Pripravnik
24. jul 2011
187
0
16
Upam da ni te "bodoče" žene na forumu..
bonk.gif
Ker je 1/4 foruma takrat povabljena na poroko.

Jaz bi verjetno povedal.
smile-1.gif
Tudi sam bi si želel, da bi prijatelj povedal meni.