Zdaj pa že mene zanima, kako je to zgledalo. Na wcju, vpadla v kabino? Ali mu ga je vlekla pod mizo, pa si slučajno ti istočasno spodaj pogledala? Telovadba v avtu na parkingu pred lokalom, v katerem ste imeli žur?
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Vem pa, da če bom tiho in se to čez čas izve, bom zgubila svojega dobrega prijatelja - tega tudi ne bi rada.
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Vedno poudarjaš bodoča žena.
Očitno sem prehitro prebral.Citat:
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Si modelu povedala da si ga vidla?
modela s katerim je bila bodoča žena mojega prijatelja ne poznam, zato mu nimam kaj povedati.
@fadil ne bom šla v podrobnosti, a verjemi bil je seks in ona je videla tudi mene.
Z njo bi se pogovorila z njo v stilu, če se ji zdi fer to do njega...ampak reakcija njena bo pa nekaj takega: pometaj pred svojim pragom, ne vmešavaj se, to ni tvoja stvar itd. In tega ji nikakor ne morem zameriti.
Vem pa, da če bom tiho in se to čez čas izve, bom zgubila svojega dobrega prijatelja - tega tudi ne bi rada.
Citat:
Citat:
Uporabnik cappy pravi:
Si modelu povedala da si ga vidla?
modela s katerim je bila bodoča žena mojega prijatelja ne poznam, zato mu nimam kaj povedati.
@fadil ne bom šla v podrobnosti, a verjemi bil je seks in ona je videla tudi mene.
Z njo bi se pogovorila z njo v stilu, če se ji zdi fer to do njega...ampak reakcija njena bo pa nekaj takega: pometaj pred svojim pragom, ne vmešavaj se, to ni tvoja stvar itd. In tega ji nikakor ne morem zameriti.
Citat:
Fadil, saj se mi vse bolj zdi, da nimam druge izbire.
opcija 1: mu ne povem, pa kasneje izve, da sem vedla pa mu to prikrila - ga izgubim
opcija 2: mu takoj povem, tvegam sicer, da bo mel izpad besa in me bo dal na ignor....ampak toliko ga pa poznam, da ko bo to malo prespal, premislil in konec koncev prebolel in se s svojo pomenil, da mi ne bo očital vmešavanje ipd.
Torej verjetno opcija 2
Citat:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Vedno poudarjaš bodoča žena.
5.5.2012 naj bi bila poroka
Citat:
pravkar sem ga poklicala, pa ga vprašala če ma čas po šihtu za kavo. Tak, da mu bom povedala...
Citat:
pravkar sem ga poklicala, pa ga vprašala če ma čas po šihtu za kavo. Tak, da mu bom povedala...
Citat:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Pa si 110% prepričana, da si pravilno videla?