Dilema

mistique

Guru
16. jun 2009
13.780
1.596
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Tudi ti, Brutus? (Et tu, mi Brute?)

brutus zamenjaj z mistique
wink-1.gif

Only on Alter
evil.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Še enkrat vprašam. Si prepričana v to kaj si vidla? Pa če si prepričana, da je ta tvoj prijatelj toliko odprte glave, da bo znal prisluhniti objektivno, brez napada čustev, ki ga bodo doleteli? Sprašujem samo zaradi tega, da ne boš na koncu izpadla, da hočeš iz bilokaterega razloga samo razdreti zvezo in bo veselo poslušal tisto zmešano "zaročensko", tebe pa skenslal na celi črti. Tako da bodi zelo pazljiva pri tem kako mu boš to razložila.

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Še enkrat vprašam. Si prepričana v to kaj si vidla? Pa če si prepričana, da je ta tvoj prijatelj toliko odprte glave, da bo znal prisluhniti objektivno, brez napada čustev, ki ga bodo doleteli? Sprašujem samo zaradi tega, da ne boš na koncu izpadla, da hočeš iz bilokaterega razloga samo razdreti zvezo in bo veselo poslušal tisto zmešano "zaročensko", tebe pa skenslal na celi črti. Tako da bodi zelo pazljiva pri tem kako mu boš to razložila.

Vzeto na znanje in še enkrat, prepričana sem v to kar sem videla...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Ma ti si zajebala že takrat ko si ju videla.

Morala bi poklicat kolega in ga vprašat, če ima rad sex v troje in da naj pohiti.

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
In kolk časa je od tega, ko si jo vidla, da se je švicala z drugim?

Nazadnje urejeno:

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ma ti si zajebala že takrat ko si ju videla.

Morala bi poklicat kolega in ga vprašat, če ima rad sex v troje in da naj pohiti.

temu se reče ob nepravem trenutku, na nepravem času....tale spodnji stavek....kruto

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Aha, potem je še zlo frišno
smile-1.gif
Kar lepo povej in naj vsi zvejo, zakaj bo poroka odpovedana, če bo. Pogreznila se bo v zemljo....

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Hm, glede na to, da je tako frišno, kaj pa če bi počakala še nekaj dni? Mogoče mu bo pa sama priznala, glede na to, da je videla, da je bila opažena? Jaz bi počakal še ene dva dni, nato pa njo poklical pa jo lepo vprašal...no katera bo mogla biti odkrita, ti ali ona?
wink-1.gif

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Aha, potem je še zlo frišno
smile-1.gif
Kar lepo povej in naj vsi zvejo, zakaj bo poroka odpovedana, če bo . Pogreznila se bo v zemljo....

če bosta odpovedala poroko je njuna stvar, prav tako je njuna stvar, če bosta povedala razlog za morebitno odpoved poroke
ne naslajam se na bolečino drugih

Blankman

Pripravnik
2. sep 2007
290
0
16
Pravilno boš naredila, jaz bi tudi hotel vedeti oz. bi ti zameril, če mi ne bi povedala. Če je ona taka pr**ica, da se ku*ba, naj nosi posledice. Ne vem, ne prenašam varanja. Če dva nista za skupaj, gresta narazen in potem gresta z drugimi. Ne moreš vsega imet, tako pač je. Le povej mu, čez čas ti bo hvaležen.

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Hm, glede na to, da je tako frišno, kaj pa če bi počakala še nekaj dni? Mogoče mu bo pa sama priznala, glede na to, da je videla, da je bila opažena? Jaz bi počakal še ene dva dni, nato pa njo poklical pa jo lepo vprašal...no katera bo mogla biti odkrita, ti ali ona?
wink-1.gif

vem na kaj namiguješ - ampak, če pretehtaš dejstva, da sem jo jaz videla in, da je ona videla mene....a ni logično, da bi potem to njemu že povedala, pač iz strahu, da mu ne bi jaz povedala....mogoče pa samo jaz tako razmišljam, ne vem
confused-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Jaz bi šel najprej do nje, da saj vidim razlog zakaj je to naredila potem pa naprej. Danes ko greš z njemu na kavo ga malo povpraš kako kej bejba. Če bo on reku da ni dobr al da mata mal problemov potem mu povej. Lahko se odločiš in poveš vseeno in če te bo zignoriral potem ni pravi prijatelj.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
wink-1.gif

vem na kaj namiguješ - ampak, če pretehtaš dejstva, da sem jo jaz videla in, da je ona videla mene....a ni logično, da bi potem to njemu že povedala, pač iz strahu, da mu ne bi jaz povedala....mogoče pa samo jaz tako razmišljam, ne vem
confused-1.gif

Pravilno razmišljaš ampak mogoče pa samo ni še našla pravega trenutka in je ravno v fazi opogumljanja. Zato pa rpavim, da bi ji dal še par dni lufta

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Par dni potem pa do nje...danes pa malo kolega zaslišiš..

zmaga.gif
Seveda. Potem bo pa na koncu res kolega "pogruntal", da si je to ona nekaj zmislila. Ker ga je že zadnjič nekaj "tipala".
Ali naj pove direkt in takoj. Ali pa naj pozabi na vse skupaj.