Khm, šel ravno pogledat. Pri moji kanti sem se celo približal na deklarirano porabo izven naseljaCitat:
Uporabnik CupraR pravi:
Se pa strinjam da deklaracije so pol k. vredne..
Bemu, postajam čičo s klobukom
Khm, šel ravno pogledat. Pri moji kanti sem se celo približal na deklarirano porabo izven naseljaCitat:
Uporabnik CupraR pravi:
Se pa strinjam da deklaracije so pol k. vredne..
Citat:
Uporabnik Sipi pravi:
Ali je res,da imata i30 in pa ceed enake bencinske motorje notri?
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik Sipi pravi:
Ali je res,da imata i30 in pa ceed enake bencinske motorje notri?
Enak avto - druge značke.
Malce off: zanimivo, da je bila Kia cca. 5 let (oz. še nekaj več) nazaj pred propadom. Potem jo je Hyundai vzel v svoje roke in kaj je nastalo iz tega. Kia trenutno izdeluje bistveno všečnejše avtomobile in se mi zdi, da je precej bolj uspešna kot Hyundai (v rasti mislim). Kvaliteta je verjetno ista, tako da... Mi ni jasno, kaj si pri Hyundaiu mislijo. Recimo že, če pogledaš i30 in Ceed-a. Ista škatla v bistvu, ampak bistveno privlačnejša oblika pri Kii in se mi zdi, da tudi bistveno uspešnejša po prodaji. Kakšno je pa kaj cenovno razmerje med istimi avtomobili pri Kii in Hyundai-u? Kateri je dražji?Citat:
Uporabnik Focus pravi:Da popravim še enkrat Enak lastnik - dve znački
Hyundai ima namreč v lasti Kio
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Kia pa bo povprečna firma
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Pa ni Hyundai z namenom luksuza posebno znamko ustanovil: Genesis?? Tako kot Lexus pri Toyoti.
Torej bo Genesis "svoja" znamka in ne kot model Hyundai-eve plaete..
Citat:
Uporabnik Focus pravi:
Zanimiv je tudi podatek, da je Hyundai eden največjih koncernov na svetu. Proizvajajo od ladij, avtov, elektronike.. imajo naftne ploščadi, izdelujejo ladiske motorje (tudi za večje ladije).
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik Focus pravi:
Zanimiv je tudi podatek, da je Hyundai eden največjih koncernov na svetu. Proizvajajo od ladij, avtov, elektronike.. imajo naftne ploščadi, izdelujejo ladiske motorje (tudi za večje ladije).
Hyundai motor company, ki izdeluje avtomobile, že vsaj 10 let ni povezan z ostalim koncernom... ostalo je samo ime. Se pravi, tisti veliki koncern ne proizvaja avtomobilov
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Pa ni Hyundai z namenom luksuza posebno znamko ustanovil: Genesis?? Tako kot Lexus pri Toyoti.
Torej bo Genesis "svoja" znamka in ne kot model Hyundai-eve plaete..