Оamija v Ljubljani...

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
West Midlands Police investigated whether criminal offences had been committed by those teaching or preaching at the Mosques and other establishments and found that there had been insufficient evidence to bring charges against anyone featured in the documentary.[1]

Drugic vsaj preberi preden nekaj prilepis.

insufficient evidence še ne pomeni da se to NI govorilo tam? ja? in vzorčna povezava obstaja!
ni bilo pa zadostnih dokazov glede učenja teroristov... napeljevanju k kršenju zakonov ker jim vera drugače dopoveduje pa je jasno izrečeno in to je povezava pa lahko rečeš karkoli hočeš.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Ti nisi ravno Einstein, kajne? Organi pregona vedo kaj se je/ni govorilo (med drugim je to razvidno iz video posnetka) vendar to po njihovem mnjenju ni dovolj. Po domace, izreceno ni bilo niti za "verbalni delikt" kaj sele kaj drugega.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
in zanikaš da bi sploh o tem tam govorili. čestitam.
torej po tvoje teh nestrpnih govorov sploh ni bilo tam.
cheer.gif

najbrž se kar čez noč nekdo odloči da bo pa terorist
aplauz.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Nekaterih stvari se ne da zanikat, kot tudi teh, da po Evropi in drugje ne zganjajo teorističnih napadov budisti, ampak - ne boš verjel - muslimani.

Ali ti kratici ETA kaj povesta?

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Nihče še ni odgovoril, če je kje v muslimanskih državah mogoče najti katoliško cerkev.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
In kaj je najbolj žalostno je to, da po njihovem ateisti nimajo kaj iskati na svetu in si tako zaslužijo smrt.
Tako kot katoliki.

To ne drži, ne za katolike, ne za kristjane, pa tudi marsikateri islamski teolog ima o tem precej drugačno mnenje.
Saj za islamce tudi ne. Pa marsikateri islamski teo... aja, saj to si že sam napisal.
"Ampak, najlažje je pametovati o stvareh, ki jih ne poznaš. Še lažje je sejati strah in sovraštvo, obešati se na stranpoti in posploševati. Tipičen militanten strpnež."

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Nihče še ni odgovoril, če je kje v muslimanskih državah mogoče najti katoliško cerkev.

Jaz sem jo videl v Kairu, Egipt je ZELO muslimanska država.

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
Lažje boš, bo krajši spisek, dobil države kjer je ni.
378804-1104672-djamija.jpg

Priponke

• 378804-1104672-djamija.jpg
    378804-1104672-djamija.jpg
    123,4 KB · Ogledi: 140

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Kairo - 17 mio prebivalcev, Ljubljana - 260.000 ... Mogoče katoliška cerkev v kakšnem manjšem mestu?

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
mene pri tej in podobnih temah skrbi in čudi predvsem:
- da navkljub visoki "izobraženosti", dostopu do informacij, internetu... v tej deželi toliko ljudi, tudi mladih, pada na te nacionalistične/verske/propagandne finte;
- da je še vedno cool in frajersko biti nek nacionalist in to v negativnem pomenu besede (odraz tega je nenazadnje tudi volilni izid kakega Jelinčiča);
- da se mi zdi, da duh humanizma, intelektualne svobode...v teh časih postaja prava marginalna zadeva.

zato me ne preseneča, da imamo vojne tudi v našem času. in da smo jo imeli nedavno pred svojimi vrati. in potem se ne čudim več, ko me ob branju zgodovine izpred slabega stoletja vedno znova preseneti od kod za vraga je nekdo uspel z nacionalističnimi puhljicami prepričati cel narod, da mu je slepo sledil, do najvišje stopnje brutalnosti...

veseli me edino:
- da vidim da nek, čeprav majhen, odstotek ljudi, vendarle razmišlja nekoliko bolj široko, da le niso vsi tako "omejeni" in zaprte glave;
- da ustavno sodišče, evropsko sodišče za človekove pravice in podobne institucije vsaj približno vršijo kontrolo nad tovrstnimi izbruhi (čeravno se odločbe ustavnega sodišča npr. izbrisani, čeprav povsem jasne in nedvoumne, sploh ne izvajajo, kar je zgolj dokaz več, da je s to družbo nekaj zelo hudo narobe!).

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Ne po njegovem. Po policiji.
Glede govora: od kdaj je prepovedano govoriti ?

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Ne po njegovem. Po policiji.
Glede govora: od kdaj je prepovedano govoriti ?
a sem mogoče rekel da so to neposredni (zate: obremenilni) dokazi? NE. L2Read
Da je bil ta govor posnet v mošeji boš tud zanikal? tipično
crazy1.gif