Demokracija ali...?

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Mojemu sodelavcu je enkrat reku sef kurbin sin! On je pa povesu useska pa gledal v tla. Nasplosno pa se je na ljudi sef zelo rad drl. Jaz sem mu enkrat reku: a mi lahko tole se enkrat bolj na glas poves ker te nisem dobr slisu. Se je pa tip zacel skor jokat, reku je: a ti bos mene zajebavu a sploh ves kako otrostvo sem jaz mel... :)

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.097
6.307
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Znanec mi jamra, da podrejene v podjetju šef zmerja s smdljivci, pravi, da se mu gnusijo, da so kreteni in opice!!! Kaj naj naredi, kakšni so ukrepi?
Taki problemi se rešijo zvečer na parkirišču. Samo morate vsi skupaj stopit. Verjemi da bo drugo jutro tiho kot rit.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.762
9.972
113
40
MB
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
Mojemu sodelavcu je enkrat reku sef kurbin sin! On je pa povesu useska pa gledal v tla. Nasplosno pa se je na ljudi sef zelo rad drl. Jaz sem mu enkrat reku: a mi lahko tole se enkrat bolj na glas poves ker te nisem dobr slisu. Se je pa tip zacel skor jokat, reku je: a ti bos mene zajebavu a sploh ves kako otrostvo sem jaz mel... :)

si mu povedal da je ura terapije 250 ?
grin1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.671
3.184
113
v lokalni ostariji
za mobing očitno evrofil še ni slišal ali pa ga z veseljem izvaja nad svojimi sodelavci...

če je nekdo nesposoben se to pove / pokaže brez dretja itd... če pa so zadaj "osebni" razlogi in se "išče" nesposobnost ter se drka nekoga v glavo (kljub temu da neredi vse) pa je to nadlegovanje (mobing)...

tudi dret se nima noben na nikogar... še posebej neupravičeno ne...

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.097
6.307
113
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Znanec mi jamra, da podrejene v podjetju šef zmerja s smdljivci, pravi, da se mu gnusijo, da so kreteni in opice!!! Kaj naj naredi, kakšni so ukrepi?
Taki problemi se rešijo zveèer na parkirišèu. Samo morate vsi skupaj stopit. Verjemi da bo drugo jutro tiho kot rit.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
za mobing očitno evrofil še ni slišal ali pa ga z veseljem izvaja nad svojimi sodelavci...

če je nekdo nesposoben se to pove / pokaže brez dretja itd... če pa so zadaj "osebni" razlogi in se "išče" nesposobnost ter se drka nekoga v glavo (kljub temu da neredi vse) pa je to nadlegovanje (mobing)...

Sploh ne. Ves, v tujini zajebes prvic, zajebes drugic - tretjic ne zajebes vec, ker nisi vec zaposlen.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.577
1.836
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Nihče ni nič zajebal! Šef ni enemu rekel, da je [cenzura], ampak vsem dvajsetim zaposlenim!!!
Pa v tujini verjamem, da šefi ne zmerjajop zaposlenih, če pa jih, ne dolgo....

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.671
3.184
113
v lokalni ostariji
lej evrofil očitno uživaš v mobingu

ker dejstvo je da tudi v sloveniji če je ok firma ok šef bo uredil da ne boš zajebal trikrat (ker boš drugiæ letel) in ni to problem... to je pravilno... ti pa podpiraš nadlegovanje, ponižanje, maltretiranje zaposlenih zato ker ima nekdo "osebnostno motnjo"

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:

Sploh ne. Ves, v tujini zajebes prvic, zajebes drugic - tretjic ne zajebes vec, ker nisi vec zaposlen.

res se popolnima strinjam s tem kar si napisal
zmaga.gif

ampak pozabil si eno manjšo pomembnost. V tujini si zato ker nosiš odgovornost tudi precej bolj plačan kot v SLO se ti ne zdi?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.671
3.184
113
v lokalni ostariji
še enkrat

ni fora nositi odgovornst in biti sankcioniran za nedelo/malomarnost oz nositi posledice "zajeba"

druga zadeva pa je da delaš in se nekdo spravlja nate iz ljubega mira... da se dere, izvaja teror, grozi, tvoje delo zaničuje... naj ti da odpoved, odpravnino se zahvalali če si slab in to je to. ne pa da se izživlje nad podrejenimi...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.644
1.152
113
Titograd
Jaz sem poslal takega trotla v prejšnji firmi v tri krasne in šel, naredil eno najboljših potez v življenju. Pa se ni nad mano znašal leta in leta, ampak samo par mesecev..... če danes pomislim je še teh par mesecev preveč
bonk.gif

karma is a bitch, but only if you are
smile-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.671
3.184
113
v lokalni ostariji
dosti jih nima kam jit vsaj ne takoj in enostavno.... zadaj krediti, otroci... in ne morejo oditi... potem so še tak karakter da se sekirajo in si uničujejo zdravje. dokler ne zbolijo dokončno trpijo mobing.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.137
5.082
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik Car pravi:

Lepo naj mu povejo vsi skupaj da se trudijo biti vsaj blizu njemu.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
še enkrat

ni fora nositi odgovornst in biti sankcioniran za nedelo/malomarnost oz nositi posledice "zajeba"

druga zadeva pa je da delaš in se nekdo spravlja nate iz ljubega mira... da se dere, izvaja teror, grozi, tvoje delo zaničuje... naj ti da odpoved, odpravnino se zahvalali če si slab in to je to. ne pa da se izživlje nad podrejenimi...

Se strinjam, da je neprmerno kako se clovek obnasa, ampak kaksne hude izbire pac nimas v tem primeru. :S

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.671
3.184
113
v lokalni ostariji
na žalost jih dosti po mobingu zboli (izgori) veliko pa jih dovolj zgodaj da odpoved in odide...

škoda da še ni dovolj sodnih primerov obravnave mobinga...

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Dej se umiri malo, ko si glih tak hlapec v tisti multinacijonalki, kot vsak drug, zato se lepše obanšaj do delavcev.
Si takoj sebe v temi prepoznal, aaa?
benti goved, eni še za u štalo za med junce niso, ....

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:

V tujini nihče ne tuli nate in te žali. Zajebeš prvič, greš k nadrejenim na zagovor, ki ti lepo kulturno, a odločno, pove, kdaj, kje in kaj si zajebal in da bo naslednjič knižca. Noben ne tuli, noben ne zajebava, noben se ne dela ibrmenša.
Klar?