Delo na križarski ladji

timmaligni

Zelenc'
15. dec 2009
2
0
1
Pozdravljeni!

Tiste, ki ste dali skozi taka križarjenja bi vprašal, kako je z glasbeniki na takih križarkah? Se rabi kaj žive muzike sploh? Je mogoče kdo spoznal in govoril s kom od njih?

Vnaprej hvala.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Običajno imajo na ladji entertejment program nekako takole: (odvisno od velikosti ladje)

Mjuzikal denserji; 6-12 (vmes je en pevec in ena pevka; ponavadi "front mena"; vsi U.S)
Band: 6-8 (ena pevka ostalo mešano; pevka U.S, ostalo mešano, vseeno večina U.S.)
Solo pevka: 1 (dve v primeru da gre res za ogromno ladjo; obe U.S.)
Clasical band: 3-4 (violina, klavir,...) (jaz sem tu vedno srečeval madđare pa nevem zakaj)

Tam ko sem pisal U.S. je tudi mišljena anglija, Avstralija in nova zelandija, skratka angleško govoreč folk)

Za pevca/pevko moraš bit res res dober, tukaj dvomim da bi zraven prišla bilokatera slovenska pevka,
tako da tu se sploh ne trudit, ker mislim da je pogoj da stopiš na ladjo okoli 40 angleških pesmi,
govorimo stare pesmi (my guy,....) in pa hud glas, folk plačuje po 15k za taka križarjenja, in pričakuje
za ta denar več kot pa je dejansko plačal, tako da tu odsvetujem bilokako lobiranje.
Za kako igranje v bandu pa v osnovi nebi smelo bit težav, išče se kitara (elektro in lesenjača), trompeta,
klavir, sintisajzer, bobnik, bass, pač vse kaj se rabi in pogoj je da igraš enega zelo aktivno in drugega
manj aktivno amapk da vseeno obvladaš (to je recimo da nekdo zboli da ga lahko band sam nadomesti)

Solo pevec/pevka, zelo podobno kot za pevca v bandu, le mislim da še bolj strogo in išče se operna smer,...

Klasičen band, pač igranje klasike, tukaj pa mislim da ni potrebe po 2 instrumentih, le band more bit kot celota, torej
3-4je frendi.

Če te zanima kaj podrobneje me kontaktaj na PM, pa ti bom dal imena na FB pa si jih dodaj in jih izprašaj do konca,
te pa vnaprej opozarjam, če nisi hud maher/ica niti ne probavaj,... Za pevca/ko pa sploh ne.

frizerka

Zelenc'
19. jan 2010
2
0
1
lep pozdrav vsem...imam eno vprasanje...spravlam se delat na ladjo delala bi kot frizerka ali ima kdo kakrsnekoli izkusnje glede frizerstva??kako poteka delo,,delovni cas,placilo,prosti cas..ali je vredno toliko truda vlozit namrec tudi tecaj bom sla opravit angleskega jezika ker gor ti nima kdo kaj pomagat...ali so tuki delavci iz slovenije zraven tebe..prosim za odgovor...hvala v naprej...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ne idi delat kot frizerka, ker delajo kot pri norcih za malenkost večji denar kot pri nas.

Raje idi za fotografa (na ladji imas 5 urni tečaj kako posikat folk), oni ti kupijo vse, razumen delovnik, dober denar,
delo z folkom ki te nebo jebal kako si ga postrigla in je vsaka napaka v delčku sekunde rešena.

Welness, frizerke, maserke staff so gebena raja na ladji. Super odsvetujem, delal na ladji in sem jamranje poslušal
8 mesecev, sam sem bil v kazinoju....

Opozarjam te da ne hodi za frizerko, ker bos sla po 3 tednih razočarana domov, 10 urni delavniki in
brez prostega dneva (mogoče 1x na 14 dni... dobro razmisli, več kot jurja pa nebos zaslužila...

Če si na fejsbooku me kontaktiraj preko PM, pa ti dam par imen punc ki so to delale.

Da boš pa slovenko srečala na ladji pa bos morala met srečo (mogoče kako jugovičko prej)

frizerka

Zelenc'
19. jan 2010
2
0
1
hvala za nasvete;);)a me lahko dodas na fejsu pa se malo pomenima tam..oz.z temi puncami...povej mi samo svoje ime da bom vedela pravega dodati....lepo prosim mene pa poisci kot sandra baric slika v kopalkas da bos vedu...ce pa ne najdes pa se tukaj slisima...hvala v naprej...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Mx, a ti gre tako slabo, da se že sam s seboj pogovarjaš?
wink-1.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
A niso bile "križarske" ladje tiste, s katerimi so pred veliko stoletji hodili "križarji" širiti vero k nevernikom?
evil.gif

848247-Battle_of_Lepanto_1571.jpg

Priponke

• 848247-Battle_of_Lepanto_1571.jpg
    848247-Battle_of_Lepanto_1571.jpg
    44,1 KB · Ogledi: 291

leptirica23

Zelenc'
12. jul 2010
1
0
1
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ne idi delat kot frizerka, ker delajo kot pri norcih za malenkost večji denar kot pri nas.

Raje idi za fotografa (na ladji imas 5 urni tečaj kako posikat folk), oni ti kupijo vse, razumen delovnik, dober denar,
delo z folkom ki te nebo jebal kako si ga postrigla in je vsaka napaka v delčku sekunde rešena.

Welness, frizerke, maserke staff so gebena raja na ladji. Super odsvetujem, delal na ladji in sem jamBranje poslušal
8 mesecev, sam sem bil v kazinoju....

Opozarjam te da ne hodi za frizerko, ker bos sla po 3 tednih razočarana domov, 10 urni delavniki in
brez prostega dneva (mogoče 1x na 14 dni... dobro razmisli, več kot jurja pa nebos zaslužila...

Če si na fejsbooku me kontaktiraj preko PM, pa ti dam par imen punc ki so to delale.

Da boš pa slovenko srečala na ladji pa bos morala met srečo (mogoče kako jugovičko prej)

Hm tale fotograf mi je pa pisan na kozo sicer sem mela v mislih bol kako animacijo show program al pa mini club al pa za kakega maserja...

bi se dalo tebe na kakem FBju al pa mailu se kaj bolj podrobno vprasat?

LP

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.115
7.679
113
Kar jaz vem, je križarka vojna ladja, tako da se mi zdi tole malo mimo...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.115
7.679
113
Fajno primerjavo si našel Štajerc! A je kakšen žlahtnik gor taboril?

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Hahahaha, no zdej sem se pa prav nasmejala.
smile-1.gif
Malcom, a boš ti še kaj hodil po ladjah al si zaključil s tem?
Frend je prvič zdržal pol leta, mu je blo super ... drugič je padel med čuden folk in je po treh tednih spokal nazaj v slovenijo. Je bil pa kelnar.