Delo na križarski ladji

NeGrA

Pripravnik
20. jul 2007
720
0
16
tega pa res ne bi rada doživela da fašem kej tazga... hmmm...
se da to kako krotit?? tablete proti slabosti? karkoli?
confused-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
So me danes klicali madžari, morem prit na teste marca, za 2 dni, plačan hotel in ostali osnovni stroški,
plačat morem 60€ nekakšne takse (nevem točno, ker je ful slabo govorila angleško).
Testiranje traja torej 2 dni, zahtevajo vsaj 4 igre, jeba pa je da imajo francoski standart ocenjevanja, tega
me je mogoče malo strah. Res je da mam licenco, samo ni isto, to je isto kot recimo da naredim
izpit za avto, oni pa mi dajo velik kombi za manevrirat. No ja, več ko pogrnit na testih nemorem.
smile-1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Upam, da ti rata.
zmaga.gif

To se sliš zlo zanimiva "avantura", če nimaš doma nobenih obveznosti. Zaslužek je tud dobr in verjetno bol mal zapraviš ker ni velik časa.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ne gre se mi tolko za denar (1,8k€ + plačana hrana in spanje pa napitnina), ker to ni ravno bogastvo,
glede nato da sem zdoma 160 dni, bol se mi gre za avanturo, pač da mi dogaja, da vidim
xyxy krajev, od kube, havajev, pa da skotam bogato hčerko kakega nemca.
evil.gif

Leoni

Zelenc'
22. jan 2009
5
0
1
Pozdravljeni,
pred kratkim sem se odločila, da grem delat na križarko. Zanima me, kakšni so stroški, da prideš na ladjo? Prošnjo sem poslala v agencijo Invermoreshipping v Koper, od katere sem tudi dobila vabilo na razgovor. Na katere križarke se splača iti? Veliko sem čitala o tem, pa je baje podjetje Costa najmanj zaželeno, saj so baje plače full male. Mogoče poznate Steiner Company? Kako je delati na njihovih križarkah? Kako dobro moraš vedeti angleščino? Kako izgledajo testi na razgovoru?

Leoni

Zelenc'
22. jan 2009
5
0
1
Glede na to, da že od otroštva živim v Nemčiji, sem vesela, da je moje znanje iz slovenščine tako veliko!!!! Don_Corleone, poglej si ti svoje napake v tvojem citatu!!!! Glede na to, da živim v Nemčiji, je moje znanje slovenščine SUPER proti tvojemu
smile-1.gif

Leoni

Zelenc'
22. jan 2009
5
0
1
Vsi, ki ste komentirali moj citat, se zamislite, če je vaše znanje iz nemščine, francoščine in angleščine (vse jezike aktivno obvladam) tako veliko kot moje
smile-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ne se sekirat preveč..si pač naletela na forum, kjer so zbrani največji geniji, pustolovci pa še kaj bi se našlo,..aja, pa da ne pozabim glavne vrline-to je največji jebači
hysterical-1.gif

Leoni

Zelenc'
22. jan 2009
5
0
1
Nimam časa za take debate, očitno imate preveč prostega časa...

Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik Leoni pravi:
Glede na to, da že od otroštva živim v Nemčiji, sem vesela, da je moje znanje iz slovenščine tako veliko!!!! Don_Corleone, poglej si ti svoje napake v tvojem citatu!!!! Glede na to, da živim v Nemčiji, je moje znanje slovenščine SUPER proti tvojemu
smile-1.gif

draga moja, moje pisanje je blo sarkazm, ker te je grube napadel zrd slovenščine. tko da take it easy
wink-1.gif