Delo na križarski ladji

Leoni

Zelenc'
22. jan 2009
5
0
1
Glavno je, da smo rešili nesporazume
smile-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Leoni pravi:
Glavno je, da smo rešili nesporazume
smile-1.gif

Tukaj je tako, da moraš imeti malo debelejšo kožo in znati vračati. Razen če nisi .... ali ...., onadva pa se lahko jokata.

So pa tvoji avtoportreti zelo zaželeni v tej temi: KLIK

Sorry za OT.

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
glede na to da je mx kao delu na križarki, potem ni za skrbet
hysterical-1.gif
hysterical-1.gif

@nigelM ..hvala, da si poučil novo uporabnico, kaj mora storiti ob registraciji na ta slavni forum
evil.gif

alfaromeo

Zelenc'
5. feb 2009
1
0
1
Tudi mene zanima delo na ladji in sicer predvsem zaradi plačila. Bolj izkušene pri tovrstnem poslu vprašam: kakšne so starostne omejitve znanje angleščine ( pogovorno - aktivno ), na koga se obrniti ( agenti )......skratka čim več verodostojnih informacij. Hvala.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.562
1.805
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik alfaromeo pravi:
Tudi mene zanima delo na ladji in sicer predvsem zaradi plačila. Bolj izkušene pri tovrstnem poslu vprašam: kakšne so starostne omejitve znanje angleščine ( pogovorno - aktivno ), na koga se obrniti ( agenti )......skratka čim več verodostojnih informacij. Hvala.
Kaj pa bi rad delal oz. kaj znaš delati?

anda

Zelenc'
25. maj 2009
1
0
1
no ja, jst tui razmišljam o tem delu - frizer na ladji. ampak, a se to sploh splača it za ena dva mesca??
sploh pa tudi komaj končujem šolo in dobim poklic pred poletjem...ampak, a sploh vzamejo frizerje že takoj po šoli, ali moreš met tri leta prakse že prej narejene??
a mi lahko kdo pove če se to sploh na veliko išče - frizerje? in kje lahko pogledam za ponudbe?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Frizerji so na ladji jebena delovna sila, 6 ur dopoldan, 6 ur popoldan. Odsvetujem. Makar imaš poklic frizer, raje idi
za trgovca/fotografa kot pa frizerja če že hočeš na ladjo. Boljši denar, manj dela. Lahko pa po šihtu fušaš, in
friziraš sodelavce, od kazinojevcev do turističnih agentov, vso osebje, 10$ po glavi so strigle punce pri nas, ki sploh niso imele
tega poklica v osnovi. Vsak dan dve glavi pofušaš, pa si naredil dodatnih 400€,...

rccl

Zelenc'
30. okt 2009
2
0
1
Sej ne morem verjet kakšne bedarije nekateri pišejo tu, pa velike križarke še od blizu niso videli, skoraj nihče ne govori iz svojih izkušenj, vsi imate neke prijatelje-frende-sestrične itd.

Ljudje če ne veste, kakšne so stvari na ladjah, NE PIŠITE izmišljenih BEDARIJ..........

Slovenci ne morete iz svoje kože, pa da se po....te , vsi pametni in noben nima pojma...., sej človek ne more verjet......

lp

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
kaj pa ti stare teme pogrevaš od našega rajnika?
daj raj mir, pa bo. a za to si se na alter logiral da nam to poveš???
stupid-1.gif

10.gif

rccl

Zelenc'
30. okt 2009
2
0
1
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
ne se sekirat preveč..si pač naletela na forum, kjer so zbrani največji geniji, pustolovci pa še kaj bi se našlo,..aja, pa da ne pozabim glavne vrline-to je največji jebači
hysterical-1.gif

Se podpišem tu spodaj in vsem skupaj lep pozdrav in veselo druženje še naprej........
bonk.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik rccl pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
ne se sekirat preveč..si pač naletela na forum, kjer so zbrani največji geniji, pustolovci pa še kaj bi se našlo,..aja, pa da ne pozabim glavne vrline-to je največji jebači
hysterical-1.gif

Se podpišem tu spodaj in vsem skupaj lep pozdrav in veselo druženje še naprej........
bonk.gif

se podpisuješ pod teme katere smo zaključli maja meseca, zdaj pa je november. takrat še je mx sodeloval, brez njega je ta tema mrtva.
pa ne pošiljaj več pm, da ti grozim po forumu.ker to enostavno NI res!
pozdrav.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Bila sma nekaj časa na križarki, ampak dopust ne delo. Delo je zame tam zaključeno
smile-1.gif

Piknik pa mi ni znesel kak god sem obrnil, sma s škorpionko planirala presenečenje da uletim *suprice* amapk mi res ni zneslo,...
frown-1.gif