Hahah, ja no men osebno je tale ženska recimo normalna ravno zato, ker se mi zdi da je takih na cestah, po ulicah največ. Dandanes vidiš itak skoraj samo še extreme -al je nekdo extremno debel, al pa extremno suh. Takih, nekaj vmes oziroma ravno pravih (za nekatere pa že premočnih, pač yebiga vsak ima svoj okus ane?) je pa zelo malo.
Konec koncev je za lepo postavo treba tud nekaj narest, in komu se pa danes še da it iz službe ob 16h direkt na fitness in ob vsem stresu ki ga doživljamo dan za dnem, še vsak dan zdravo jesti?
Ma js osebno raje umrem takoj, kot da bi mogla se it tkole... Raje živim kot da je vsak dan zadnji, da mi ne bo kdaj slučajno žal ker nečesa nisem naredila - poskusila in podobno... In k temu sigurno ne spada vsakodnevni fitness in beljakovinska prehrana. Nimam pa nič proti takim, ki se to grejo -svaka jim čast, da jim uspeva. Zase vem, da mi ne bi, ker sem preveč uživaški tip človeka in obožujem hrano, rada kuham in packam, pečem sladice in ostale zadeve... Treba je najdet pač nekaj, v čemer uživaš, tudi pri športu -da ne greš z muko na kolo ali na tek, ampak da pač uživaš v tem.
Debele ženske pač uživajo v hrani (vzemimo "zdrave" debele ženske, ki niso debele zaradi bolezni), verjamem pa, da se za tisto zunanjo samozavestjo skriva kanček sramežljivosti, dokler se ne sprejme taka kot je. In potem jo imate - zadovoljno, srečno, od dobre volje prekipevajočo energično žensko. In ponavadi gre takrat kakšen kg dol, pa tega še opazi ne.
Potem se pa čudimo (med drugim tudi jaz) kako da vidimo po cestah vse več LEPIH tipov in debelih punc. Hja, ... Ni kej, neki je v debeluškah. Dostikrat jih vidim, kako se srečno držijo za roke s svojim fantom in kako fant ponosno hodi ob njej...
Bi se mogla zredit za ene deset kil, da vidim če res to pali pri tipih?
Hihi...