debele ženske in seks

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
Point pa ni v ženskah, ampak v nas moških. Veliko več moških si namreč upa pristopiti močnejši kot pa georgeous suhi drobceni blontni babi.. pač .. to dosti pove o naši samozavesti, ko pride do tega
tongue-1.gif

John Mason (film The Rock): "Losers always whine about their best. Winners go home and fu.ck the prom queen. "

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
no doker bo samo teoretično, nej ti bo, sam pazi, da praktično ne bo
evil.gif

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Ni res. Ti lahko razložim iz čisto psihološkega vidika. Pri tistih, ki so nam bolj všeč (in tu pač igra veliko vlogo TV in moda in podobno, ki propagandirajo bolj suhe postavce) se nam hlače zatresejo, ker si mislimo: Uf, taka huda baba pa mene itak ne bo pogledala. Dokazano, da je to eden izmed dveh največjih strahov pri ljudeh!!! In se velikokrat sploh ne podamo v kakno povabilo in raje goodlooking chicks pustimo pir miru in se posvetimo raje kakšni drugi .. mogoče za en razred manj privlačni .. (splošno gledano, ne iz oči posameznika) .. Tako se velikokrat zgodi, da bi tista huda bejba rada sex.ala s katerimkoli že pač pride, pa je iz prej navedenega razloga nihče ne povabi .. pol imate pa extreme, ko grdavž naokoli hodi s hudo bejbo, pa vam ni nič jasno, kako sta lahko taka dva extrema skupaj .. rešitev: GOBEC GA JE! Pa jajca je imel, da jo je vprašal, če bi šla z njim
smirk-1.gif

@ Tjasa & Scorpy .. love it when chicks fight for me
tongue-1.gif

Mogoče še ena tehnikalija/pojasnilo: kilogrami z lepoto nimajo nič skupnega! Beauty is in the eye of the beholder!
roza.gif

Nazadnje urejeno:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
maš široko srce a ne
grims-1.gif

Tjasa: pustmo podrobnosti, če te pa res zanima, pa lahko PM
wink-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
slaba tolazba..kolega
evil.gif

zakaj v katalogih za spodnje perilo (recimo) ni debelih censordčk? razloži.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
očitno so zelo skriti za posebne ciljne skupine...nekako kot klubi AA...al kako?

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

debele so brezveze
evil.gif

finta je v tem, da debele ti nihče ne zavida ... suho pa ti vsak
grin1.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ah ... boli mene falus za kolege ... imam takšno, ki mi je bila všeč ... in je suha ja
grin1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ahahaha, najbolj trapasta kar sem jih kdaj slišala. Mogoče na videz, da je kakšna suha južna bolj privlačna na oko, je pa v sebi navadna avša zafnana, ki se ne spozna na nič kot na kozmetiko in cunje.
In potem spoznaš frendovo "bajso", ki mu kuha specialitete, obvlada kuhinjo in gospodinjstvo nasploh, se da z njo človeško pogovarjat o vsem možnem, je razgledana in inteligentna...

Sploh pa... Ste opazili, da imajo debeluške ponavadi blazno luštkane obražčke?
srce-1.gif
Če se mene vpraša, mam raje lep obraz kot lepo postavo; velja tako pri tipih kot ženskah. Odurne so mi babure z grdo faco (za moje pojme grdo).

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Zato, ker se to prodaja. Tudi nezdrave zobne ščetke se prodajajo, pa jih ljudje kupujejo. Polno je naprotij, ki se prodaja.

Zakaj so v baroku "častili" močnejše postave, suhe ženske so bile pa manjvredne? Zakaj so v Grčiji takoj po rojstvu šibke novorojenčke ubijali? ..

Je pač trenutno čas, ko so bolj zaželjene takšne ženske v katalogih .. kaj veš, mogoče bo čez 100 let pa zaželjeno v katalogih videti ženske z dvema nogama, boki in tremi joškami
tongue-1.gif

Tista moja "tolažba" pa žal drži. Ni zrasla na mojem zeljniku.