Citat:
Uporabnik piagolo pravi:
Konkretnega odgovora mi nisi/ niste dali. Prav tako se občina ni zganila, da me vsaj po ZUPu pošlje v 3pm, ker ji nisem na primeren način zastavil vprašanja.
Je uradni ustanovi prepovedano, izpod časti, ali karkoli drugega dajati informacije o postopku preko e-maila?
Ja, pa sem.!!! Dal se mu odgovor kaj naj naredi, da bo dobil odgovor pristojnih služb.
Vsi predpisi občinski in državni so javno znani. Na spletu. To je eno. Res da nekateri državni (celo veliko jih je) , ki še tisto kar bi morali ne naredijo tako kot bi morali. Mi gre pa na organ, ko nekateri državljani postavijo napol nekega vprašanja seveda iz domačega naslanjača, namesto, da bi se dvignil vsaj telefon in poklical ali pa se odpravil do sedeža svoje občine. Da pa potem po forumih kritizira vse, je pa dovolj časa. Zakaj tako?? Zato, ker bo verjetno uradnik al pa kdorkol že bo, imel kakšno dodatno vprašanje. In potem se naj z vsakim dopisuje. Če ima kdo interes kaj narediti, se javi na sedežu. Kdor pa malo "bi pa ne bi", pa po forumih. Ne branim uradnikov. daleč od tega. kaj vse sem že videl, bi jih bilo vsaj pol že brez službe. Včasih treba malo riti dvignit, da se tud uradniki premaknejo.