Danes me na krožniku čaka... Part II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
moji pa so bili doma narejeni po receptu iz zurnal24
cheer.gif
pa so full dobri.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
za večperjo pa sem po dolgem času pojedel par hrenovk! Sprememba mora bit. Lahko pa jutri za zajtrk že napišem, grem v Velenje, torej zajtrkujem v.... (ne smem napisat)!
evil.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Za kosilo goveji golaž, dušen riž in solata. Večerja, osoljen paradižnik, pokapan z oljčnim oljem in mozzarela buffala. Ravno prav lahko za pred fittnes vadbo.

jebach

Pripravnik
3. maj 2009
160
0
16
segedin je bil za kosilo, za večerjo pa sem jedel sendvič in sadni jogurt. Jutranja opravila, sem danes preskočil.

Theya

Pripravnik
13. okt 2007
136
0
16
piščanec s pelati, parmezanom, krutončki in mocarelo. pa zelena solata zravn.
za posladek sem spekla pa sadno torto
cheer.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
seb sem naredo kurjo taco z medom in senfom, punci pa kurje kračke z curryem, senfom in papriko, pečene v pečici v foliji nato zapečene tud v pečici do hrustljavega

zravn pa zame paradajz solata (+ paprika + čebula) za njo pa kumarčna solata

za večerjo bo pa domača rukola, ko pride mati na obisk
smile-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
za večerjo pa sem jedel narejenaga dunajca kupljenega v Hoferju in lahko napišem, da je bil zelo dober in skodelica sladoleda iz Lidla.
evil.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
za večerjo pa sem jedel narejenaga dunajca kupljenega v Hoferju in lahko napišem, da je bil zelo dober in skodelica sladoleda iz Lidla.
evil.gif

tudi meni so ti dunajski dobri in svinjski in kurji, v pečico za 20 minut spod pa porcijo pomfrija in maš kosilo v 25-30 minutah

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
evil.gif

tudi meni so ti dunajski dobri in svinjski in kurji, v pečico za 20 minut spod pa porcijo pomfrija in maš kosilo v 25-30 minutah

Točno tako. Nisem vedel, da so tut mesni izdelki tako dobri kot sladoled in jogurti.
cheer.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.