Danes me na krožniku čaka... Part II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
za slike limat, pa imamo drugo temo!
evil.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
hehe slik ni, ker se je hitro dogajal naprej
grin1.gif

aha danes sem doma, zato na temo: ražnjiči, čevapi, kotletki na žaru ..plus solata pa belo vino pa bo dost za danes .mal bom smodil za bajto
smile-1.gif

Theya

Pripravnik
13. okt 2007
136
0
16
včeraj je blo kosilo na žaru- čevapčiči, piščanec, etc. pa solata, za večerjo pa hmmm sladkarije, ker sv šla na obisk.
zajtrk preskočila, kosilo pa ena čorba -meso, zelenjava_ je blo kar okusno

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ne pri enem glasbeniku sem bil, nisem bil pri stardecu. Drugače pa sem ta vikend se bolj posvetil drugačnemu uživanju. Akcije se začnejo jutri, bo tak aktiven teden, ki se z nekim posebnim vrhuncem zaključi drugo sredo!
evil.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Akcije se začnejo jutri, bo tak aktiven teden, ki se z nekim posebnim vrhuncem zaključi drugo sredo!
evil.gif
confused-1.gif
, kako se lahko teden zakljuci po 10ih dnevih

aplauz.gif

ne-ne-1.gif
nisem bil pri Frediju, čeprav je vredu ded, sem bil pri nekom drugem! Kar se tiče tedna ja sem mislil tak, da bo ta teden bolj pester do petka pol vikend sproščujoč, ko se bo spet zunaj peklo kaj pol se bodo pa akcije zaključle z eno posebno veselico zaprtega tipa, kjer se bo med drugim tut kaj jedlo, v sredo!

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
in kako Murko speče hrenovke?

danes bodo za kosilo carbonara testenine in zelena solata, za večerjo pa palačinke

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Ne vem zakaj me glede Murkota sprašuješ, si lahko bolj natančna?
Druggače pa bo golaž danes za kosilo, za večerjo pa sem malo prej kupil zaboj jagod in jih bom malo jedel!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.