Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
samo kaka pa neumnost zdravniške službe Barce... itak so že v ***** v obrambi in dajo Puyola not, ki več kot očitno še ni bil zdrav, in tekma je bila bistveno najmanj pomembna od naslednjih treh, kjer ga bojo še krvavo rabili
Ne vem, kako je ta tekma vplivala na njihovo samozavest, po moje bolj slabo, glede na to, da jih je barca vozila sredi Madrida in da jim je čisto jasno, da so nezasluženo izenačili.
1. penal za barco je bil, direktni rdeči pa? Ok pa tudi če je bil za rdečega potem
2. penal za real - če je piskal penal, potem tudi rumeni in rdeč za Alvesa...
Moja nogometna logika.
Če je Marcelo odsimuliru, mu bi rabu pokazat rumen karton.
Sodniku je iz svojega zornega kota vidu, da je bil kontakt, potem bi po vseh pravilih moral veljat spodnji scenarij.
Če je sodnik ocenu da ni odsimuliru, je to čisti drugi rumen in posledično potem rdeč.
Pa mi greta na organ oba kluba...
Vbistvu raztrgala bi ga barca, ki ob vsaki sodniški odločitvi letajo za sodnikom kot kokoši za petelinom. Ne razumem vas, kako vam je včečna igra, ko ma ekipa posesti 74%, gol da pa samo iz enajstih metrov. Za mene je tole mučenje žoge, za zaspat...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.