Danes Barcelona : Real Madrid

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Sodniki so že 3 tekme prej uničl igro. Itak bi moral Tottenham igrati z Barco

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
To bi blo zabavno, posebej ker ima Tottenham "hudo" obrambo.. Barca pa top napad..

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
X.Alonso (about Spanish NT*): "Relationships with FCB players are broken". The golden age of our NT is over. Good news for all the other NTs.

*National Team

Zanimivo.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Cristiano Ronaldo: "Mascherano wasn't like this in Liverpool. He learned all the cheating tricks in Barcelona". - when Ronaldo says that, it makes you think...

hysterical-1.gif

Sam ima point, pri Liverpool nikoli nisem vidu valjat Mascherja za prazen qurac. Je pa jezikav za prazn qurac, to je pa res.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Je čisto drug igralec v barci ja....

Sem si mislil, kaj so kupil tega k*** mesarja k ne zna fucbala špilat, zdaj pa že celo leto sam nad njim delajo prekrške (ali pa jih simulira).
hysterical-1.gif

Kar se pa reprezentance tiče pa....jeb*** Alonsa....Barca mes que un club
aplauz.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pa OK, pri Liverpoolu je bil OK za tisto kar je spilal.. razdiralec igre nasprotnika. Zelo kul DM, samo kaj, ko je vedno zacel nekaj otresat, da si samo cakal, da ga posljejo dol. Potem se je pa se do prestopa v Barco usajal, da ne bo vec sploh igral za Liverpool, dokler mu ne odobrijo prestopa.. hau d fak, si lahko tako brejnded.. Tudi ne vem kaj si je predstavljal, da bo pri Barci, kjer so sami tehnicarji in moras obvladat zogo v nulo - da bo takoj zamenjal Busquetsa?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Naj pride Barco trenirat, bo mel še kvazi sodniško pomoč na svoji strani.

Lahkotno osvajanje LP in vse kar se da zanj.....
tongue-1.gif

On topik....nikakor ne verjamem da bo dobil odpoved....še kar nekaj let bo trener reala za moje pojme. Razen če bi ga Abramovič motiviral, sam on sanja sexy fucbal kar pa muri nikakor ni...vsaj ne proti Barci. Nič strelov na gol v 45 minuti, pa napadalno so igrali.
shocked-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Pa OK, pri Liverpoolu je bil OK za tisto kar je spilal.. razdiralec igre nasprotnika. Zelo kul DM, samo kaj, ko je vedno zacel nekaj otresat, da si samo cakal, da ga posljejo dol. Potem se je pa se do prestopa v Barco usajal, da ne bo vec sploh igral za Liverpool, dokler mu ne odobrijo prestopa.. hau d fak, si lahko tako brejnded.. Tudi ne vem kaj si je predstavljal, da bo pri Barci, kjer so sami tehnicarji in moras obvladat zogo v nulo - da bo takoj zamenjal Busquetsa?

saj simuliranja se je že naučil, tiste podaje na 5 metrov bi pa tudi lahko počasi naštudiral, je pa ja lepo plačan za to

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Citat:
Cristiano Ronaldo: "Mascherano wasn't like this in Liverpool. He learned all the cheating tricks in Barcelona". - when Ronaldo says that, it makes you think...

hysterical-1.gif

Sam ima point, pri Liverpool nikoli nisem vidu valjat Mascherja za prazen qurac. Je pa jezikav za prazn qurac, to je pa res.

cel quote od Ronalda:
Citat:
"The team is sad, but we knew it was an uphill battle. The name of the match is Mission Impossible IV. Once again it was the referee that didn't allow us to dictate the outcome. We knew we could beat Barça, but the referee didn't let us. Higuain's goal was good. Pique pushed me and I landed on Mascherano. He didn't used to fall to the ground in England, but he's picked up the bad habit of doing it here like everyone else."

Rosenthal

Pripravnik
11. okt 2007
515
18
18
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
Johan Cruyff je dobro povedal, ko je rekel, da je "igrati s Pepejem na sredini igrišča kot igrati z mino", češ, da igralec s takšnimi karakteristikami nenehno igra na robu izključitve.

Cruyff redko kdaj pove kaj kar nebi blo smešno.
Dandans, vsaj v Evropi, vsi igrajo na robu izključitev. Dejansko se ne igra več na žogo, ampak na telo. To pa ni več nogomet, bolj hokeju podobno.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Stavek iz Ronadlove izjave:
Citat:
Once again it was the referee that didn't allow us to dictate the outcome.

Le kako bi sodnik moral soditi, da bi real diktiral tekmo?
Pa saj niso niti zoge imel. Bi moral omejiti cas za napad? Podeljevati kartone, za podajanje na nekaj metrih (igranje pepcka) zaradi zavlacevanja?