Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Dovolj je bilo žaljenja s tvoje strani. Vsak drug post je to si [censored], bedak, retard...
Kar najdi moje poste z žalitvami. Tukaj v športu že ne pa ste eni taki, da si jih ogromno zaslužite. Moderator, ki provucira in najeda?
In od kje tebi, da ti lahko žališ uporabnike? Jim talaš titule ipd. s tem si res pravi đek, sigurno se považiš v drušni o tem.
Malce si oglejta moj post po pokalu, kakšen je bil, vidva bi tudi kaj lahko napisala o porazu Manu proti eni UMETNI ekipi, ki nima 100 strnai na wikipediji, o Loozerpoolu pa niti nimamo kaj debatirat, Torresa izmučili da pri Čelskiju ne more nič več, Suareza pa še boste uničli pa nič dosegli. Ma glavno da je klub špila fucbal že pred kristusom.
Sramota sta za moderatorje na tem forumu, pa kaj sploh serjeta v temi o tem obupnem španskem fucbalu, če niti ne gledata oz. igrajo tako slabo, da jih odpihne vsaka ekipa iz otoka. Za provokacije pa mata čas?
Malce sebe poglejta, jaz nimam nič od Barcelone doma, samo gledam jih rad in uživam ob ogledu njihovih tekem. Nikjer razen tu na alter forumu ne pišem kaj o fucbalu, ne spremljam vseh postranskih debat, ne poznam cele wikipedije Barce, Reala ipd. in mi je kratkomalo vseeno kaj so delali leta 1995, če je pa danes 2011 in danes TEKMA, kattere izid še ni znan in jo lahko gledam.
Za konec pa še enkrat....pa nisem nič prej omenjal. Barcelona je vsaj v finalu pokala igrala, Manu pa še do tam ni prilezel, čeprav mu je nasproti stal en umeten klub z glupim Balotelijem na čelu.