Danes Barcelona : Real Madrid

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
verjetno vsak med vami ve, kak je igrat tako tekmo ne ?
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Sej gledamo tudi druge lige kjer niso take jokice. Čeprov se tudi tam najdejo izjeme (Nani :D)

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Kakšen pacientski post....

In ti si moderator? Smrkavc en.
uf-1.gif
Pa talaš butaste titule, ker si najjači za tipkovnico?

Jao kok slikic retardov je po netu, ki ti bi vse popolnoma ustrezale.
bonk.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Od ronalda ni bilo nič razen gola, so ga hitro povaljali.

Težave je povzročal Di Maria pa noben drug tokrat, pa še podal je tist hail marry direkt na peso kristini, tko da je zame igralec tekme...ali pa Iker, ker pamž zmer uspe tolk dotaknit žogo, da ni dost dobr.
tongue-1.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Nisem Barca vernik, daleč od tega pač komentiram temo in tekmo glede na naslov.
Moje mnenje je pač takšno kot je, ker tako sem jaz videl tekmo, ti si jo zagotovo drugače.
Vseeno mi je, če je Real dobil pokal saj so genialni v tem kar delajo ni mi pa všeč par posameznikov, ki jim popustijo živci in igrajo nešportno.
Včeraj bi pri barci morala igrat milanska Gatuso in Flamini da bi umirila Pepčka in Ramosa .Oba realova nogometaša sta vrhunska in prav zaradi tega jima ni potrebno igrat tako kot sta!

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
To si lepo napisu. Post na nivoju..

Meni osebno je vseeno kdo zmaga, ne navijam za nobenega, upam samo (na imena sodec) lep gledljiv fuzbal (kot Real v casu Zidana, Barca pod Rijkaardom, Manchester 07-08, Lpool spomlad 09, itd.). Barci svaka cast za dosezke, scat pelejo skoraj vse. A vsaj meni ne z dopadljivo igro.

So mi pa smesne in obenem pateticne reakcije nekaterih Barca vernikov in jih je uzitek malo podrezati, posebej ce ne premorejo vsaj malo smisla za zajebancijo.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Važno da so šli zaradi pokala z avtobusom po mestu
hysterical-1.gif

no, ni to anglija, kjer je 16 pokalnih tekmovanj, kjer prvoligaške ekipe med sabo tekmujejo, katera bo z več pionirčki nastopil

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
A je še kdo opazil, kako je Villo takoj nehalo bolet, ko sta ga arbeloa in alonso pobrala po tem, ko ga je Arbeloa pohodil?
hysterical-1.gif

Pa kako je Di Maria v 20 metrih za 5 metrov prešprintal Alvesa
hysterical-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Pogledal sedaj ravno prvi polčas, superduper Barca ni spravila skupaj niti enega strela na gol... Ikerja je pokazalo recimo enkrat...
Grem na drugi polčas...

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Ko bos pogledal, nam zaupaj koliko strelov na gol sta spravili skupaj obe ekipi (nima smisla primerjati, ce nimas padatka za oboje, kajne ?).

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Citat:
Goal.com pravi:
Koda:
 KEY STATS
 Barcelona 0-1 Real Madrid (AET)

13	Shots   	11
3	Shots on target	6
24	Fouls    	26
87	Balls lost	92
64	Balls recovered	61
69%	Possession   	31%

Di Stefano je pa očitno rahlo spremenil retoriko...

Citat:
Alfredo di Stefano po tekmi v La Ligi pravi:
"Barcelona’s football was simply brilliant. Their superiority was there for the whole planet to see: the whites were cornered all game. Barcelona play football and dance. They treat the ball with adoration and respect, almost nurturing it. To see this team in action is a delight. Madrid are a side with no personality. They just run back and forth constantly, tiring themselves out. We saw clearly that their approach was not the right one. Barcelona were a lion, Madrid a mouse."

Citat:
Alfredo di Stefano po finalu Copa del Rey pravi:
"It was the result of the work headed up by Mourinho since he arrived. I hope he stays for many more years. The white warriors devoured Barcelona."

Naj spomnim, da sta se obe tekmi po rednem delu končali z izenačenim rezultatom...
rolleyes-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.348
767
113
Podobno je v vseh športih, ko ostareli matadorji z briljantnimi komentarji poskušajo sebi dvigovati rejting... Pri tem prednjači F1, tam je največ vsevedov...
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ma stari, čeprav legenda, kateri se mora vsak navijač Reala klanjat, je verjetno že malo senilen...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Dovolj je bilo žaljenja s tvoje strani. Vsak drug post je to si [censored], bedak, retard...

Kar najdi moje poste z žalitvami. Tukaj v športu že ne pa ste eni taki, da si jih ogromno zaslužite. Moderator, ki provucira in najeda?
hysterical-1.gif
In od kje tebi, da ti lahko žališ uporabnike? Jim talaš titule ipd. s tem si res pravi đek, sigurno se považiš v drušni o tem.

Malce si oglejta moj post po pokalu, kakšen je bil, vidva bi tudi kaj lahko napisala o porazu Manu proti eni UMETNI ekipi, ki nima 100 strnai na wikipediji, o Loozerpoolu pa niti nimamo kaj debatirat, Torresa izmučili da pri Čelskiju ne more nič več, Suareza pa še boste uničli pa nič dosegli. Ma glavno da je klub špila fucbal že pred kristusom.
hysterical-1.gif

Sramota sta za moderatorje na tem forumu, pa kaj sploh serjeta v temi o tem obupnem španskem fucbalu, če niti ne gledata oz. igrajo tako slabo, da jih odpihne vsaka ekipa iz otoka. Za provokacije pa mata čas?
stupid-1.gif
Malce sebe poglejta, jaz nimam nič od Barcelone doma, samo gledam jih rad in uživam ob ogledu njihovih tekem. Nikjer razen tu na alter forumu ne pišem kaj o fucbalu, ne spremljam vseh postranskih debat, ne poznam cele wikipedije Barce, Reala ipd. in mi je kratkomalo vseeno kaj so delali leta 1995, če je pa danes 2011 in danes TEKMA, kattere izid še ni znan in jo lahko gledam.

Za konec pa še enkrat....pa nisem nič prej omenjal. Barcelona je vsaj v finalu pokala igrala, Manu pa še do tam ni prilezel, čeprav mu je nasproti stal en umeten klub z glupim Balotelijem na čelu.
hysterical-1.gif