Danes AMG

Mihad

Zelenc'
14. sep 2017
29
2
3
Sej to. Pač ajde, znanje dobiš v šoli, vsaj en del. Po mojem mnenju pa dober serviser potrebuje ne le znanja, temveč tudi ogromno izkušenj( tudi negativnih scenarijev) opremo in dostop do vseh podatkov, specifikacij...ter redno nadgrajevati te vrline. Zatorej ajde, servise delat ni baubau, tudi velike. Tudi odpraviti napako je ponavadi mogoče dokaj hitro. Konča se pri diagnostificiranju prave napake. In ne le menjavi del za delom po sistemu ako bude-bude. Nekdo je omenil, da je biti serviser težje kot zdravnik. Če pacient premine se verjetno da malo zmutit in zameglit resnico. A če ti bo serviser preveč zategnil vijak na nosilcu čeljusti zavornih klešč, in bo ob dodatni obremenitvi vijak počil...naprej veste sami.

Jebaaa:D

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.053
5.658
113
Ok ne govorim sedaj v stilu "posluš Mihad povej ti men....." Ampak pač o tem ko si na nekem šihtu kjer naj bi se znanje prenašalo naprej za boljše delovanje tega šihta.....pa nekdo načrtno noče tega delat oz dela samo v minimalnem obsegu ker pač....

Mihad

Zelenc'
14. sep 2017
29
2
3
Ok ne govorim sedaj v stilu "posluš Mihad povej ti men....." Ampak pač o tem ko si na nekem šihtu kjer naj bi se znanje prenašalo naprej za boljše delovanje tega šihta.....pa nekdo načrtno noče tega delat oz dela samo v minimalnem obsegu ker pač....
Ja, saj se razumeva. Vendar ne vidim razloga proti prenašanju znanj in veščin naprej. Se pa tudi strinjam, da obstajajo take osebe. Žal.

Ma primerjava ni napačna. Sicer je mišljeno zelo v grobem, pa vseeno.

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Primerjava z delom zdravnika je napačna. Ne ga srat, no.
Zdravnik je ponavadi zelo ozko specializiran ...urolog ne tika mozgan ne pljuc....vi pa od mehanika pricakujete da vam popravi od motorja ,menjalnika ,elektronike do gume in to ne samo na audiju ampak na vseh znamkah vozil .....tako da bi se lahko debatiralo kdo naj bi imel vecjo placo mehanik leta ali urolog...

• Všeč mi je
Reactions: Mihad in Kamele0N

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Zdravnik je ponavadi zelo ozko specializiran ...urolog ne tika mozgan ne pljuc....vi pa od mehanika pricakujete da vam popravi od motorja ,menjalnika ,elektronike do gume in to ne samo na audiju ampak na vseh znamkah vozil .....tako da bi se lahko debatiralo kdo naj bi imel vecjo placo mehanik leta ali urolog...
Jaz od čistilke tudi pričakujem, da mi očisti vse, ne le hodnika. A potem ji moram plačat več kot kirurgu, ki mi bo možgane operiral?
Pa brez zamere. :D

• Všeč mi je
Reactions: ishtar007

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Se ti zdi tvoja izjava oziroma primerjava na nivoju cloveka ki ima tudi cistilko ?
Pa brez zamere

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Meni se zdi na točno istem nivoju kot tvoja primerjava znanja nadmehanika, ki specializirano znanje možganskega kirurga spravi na nivo nekega specializiranega delavca za trakom.
Ker to, da je nekdo specializiran v svojem področju nikakor ne more biti slabo, če to obvlada. Bi včasih tudi mehanikom pomagalo kakšno bolj specializirano znanje. Zato pa obstajajo servisi, ki to znanje nudijo in jih verjetno tudi vi generalisti uporabite, a ne? Ali pa pokličete podporo s strani proizvajalca, če si uradni servis.
Kar se mene tiče je mehanik, ki se ima za pomembnejšega od specializiranega kirurga, ker kvazi več zna, zrel za kakšno ustanovo. Seveda velja tudi obratno.

• Všeč mi je
Reactions: ishtar007