Citat:
Uporabnik Steve pravi:
za komentar o naših cestah pa očitno še pridemo kam samo z patriami, ker so v takem qurcumateri eni ste res razvajeni. idite malo ceste v kako drugo državo še pogledat pa potrem trosite neumnosti
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Presneto, bolj ko gledam, bol se mi zdi, da si bom tole namislil za drugi avto pri hiši. Baba bo že preživela, ko se bo s temle na šiht vozila
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Maci, ti posodim €, boš vsaj normalen avto kupla
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
In kaj mi hočeš s tem povedat oz. kaj ima to veze z mano?
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Ti pa se imaš rad s Cliotom II 1.2
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Kot sem napisala že v eni drugi temi, kot komentar na vaša pametovanja, model E30 je imel že leta 85 air bag, ko so drugi še šajbe na polento odpirali, kaj je air bag se jim sanjalo ni...
Itak pa je BV tema teče od Dusterju.
Pri silnem trku te ne reši nobenih 5 zvezdic. Če mislite da ste varni v Cliotih, Coltih in podobno se malo vprašajte, kaj se zgodi pri 100-150 km/h in kaj od te plastike ostane?
Sploh ne bom več komentirala tega, vsak ima kar hoče.. Torej jaz E30, ti Cliota in un drug pametnjakovič Colta.
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Kot sem napisala že v eni drugi temi, kot komentar na vaša pametovanja, model E30 je imel že leta 85 air bag, ko so drugi še šajbe na polento odpirali, kaj je air bag se jim sanjalo ni...
Itak pa je BV tema teče od Dusterju.
Pri silnem trku te ne reši nobenih 5 zvezdic. Če mislite da ste varni v Cliotih, Coltih in podobno se malo vprašajte, kaj se zgodi pri 100-150 km/h in kaj od te plastike ostane?
Sploh ne bom več komentirala tega, vsak ima kar hoče.. Torej jaz E30, ti Cliota in un drug pametnjakovič Colta.