Da ne boste skoz kozle streljali, si...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Hvala, upam, da mi ne bo nikdar potrebno tega uporabit....

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Stardec, še ene par dejstev zate. Padel sem na razliti nafti, luža je bila velika vsaj 1m×1m, v okolici ni bilo nobene oljarne (vsaj da bi jaz vedel ne), pa še takrat bi bilo verjetno olje razlito.
bonk.gif
Za razlito nafto je bil pa sigurno odgovoren kak stardec iz sosednjih hiš, ki so mu šli motorji na živce. Bilo je samo tam, ne prej, ne kasneje na cesti, se pravi odpade teorija, da je nekomu steklo iz rezervoarja.

P.S. Motorje sem opustil, ker sem imel prometno nesrečo po svoji krivdi (ni bila neprilagojena, ampak prevelika hitros, da si ga ne boš takoj začel ožemati...), poškodoval sem si ramo in začel drugače gledati na motorje v prometu.
Še vseeno pa zagovarjam, da morajo cestarji skrbeti za ceste, kajti če lahko vestno in brez napake pobirajo cestnino, potem naj skrbijo tudi za drugo polovico posla.

Ni važno zakaj si padel, ker če bi imel prilagojeno hitrost 0km/h pač ne bi padel... Kaj se sploh še matrate s trdoglavcem, ki tumba svoje in iz parih njegovih stavkov sledi da je edina prilagojena hitrost 0km/h???

Bravo, ti je pa uspelo da so cestarji odgovarjali za tisto za kar itak morajo, kar pa se v SLO zelo malokrat naredi...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Kaj se sploh še matrate s trdoglavcem, ki tumba svoje in iz parih njegovih stavkov sledi da je edina prilagojena hitrost 0km/h???
Mogoče imam jaz trdo glavo, ti boš imel zaradi neprilagojene brzine, pa razbito.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Kaj se sploh še matrate s trdoglavcem, ki tumba svoje in iz parih njegovih stavkov sledi da je edina prilagojena hitrost 0km/h???
Mogoče imam jaz trdo glavo, ti boš imel zaradi neprilagojene brzine, pa razbito.

Bolje dinamik kot pa pribit statik v zidanci
tongue-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Torej si vendarle pogruntal, da se na cesti lahko pričakuje nafta. Bogati, kdo bi si mislil. Nafta na cesti le od kje se je vzela.
Citat:
Za razlito nafto je bil pa sigurno odgovoren kak stardec iz sosednjih hiš, ki so mu šli motorji na živce
Hja, če to veš, bi lahko računal na to nafto!
Čudno, vse veš, da starideci barabije delajo po cesti, pričakuješ jih pa ne? Zanimivo!
Če grem na britof, se pripravim, da bom srečal stardece, zgoraj ali spodaj. Tisti spodaj so bolj prilagojeni, ne delajo traparij, ne klobasajo po forumu itd, itd,...
pozdrav.gif

Itak bi bilo pa idealno, če bi vedno vse vedel, če bi vedel, da je stardec razlil nafto, bi lahko prilagodil vožnjo, bi prejšnih 100km ceste bolj hitro vozil in bi prišel na kraj zločina prej in mogoče še ujel staregadeca na delu. Pa bi Jerman spet imel eno oddajo na nedeljo popoldan...
10.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Če je bil kamen na cesti si pa itak prehitro peljal. Kaj pa voziš na pamet in v nekaj kar ne vidiš?
Al pa so te prečitali in videli, da si lagal.
Veš, niso vsi tako neumni kot si nekateri mislite. Take laži in otročji izgovori palijo samo nekaterim tukajšnjim forumašem, dinamikom recimo, ki verjamejo vse kar tukaj kakšen sodinamik napiše.

Sam ti si [censored] ane. To je bil samo primer. Model a dojameš kaj sem s tem mislu povedat al smo spet krivi za kr neki ka si se ti zmislu. Kaj pa če se prpeleš pa iz pobočja pade pred tabo kamen a pol si bil tud prehitr al kaj
bonk.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Sam ti si [censored] ane. To je bil samo primer.

Saj vem. Take primere si ti in tebi podobni dinamiki iz foruma kar naprej izmišljate. Češ, da polcaji kar napišejo nekaj, čeprav je blo na cesti, kao nekaj druzga.. Ko pa ti dokažem.... pa kar naenkrat ne poznaš primera, kje in kaj bi se polcaj lahko izmislil in praviš, da je bil to samo hipotetičen primer. XXXL si je zgodbico o Rdeči Kapici in razliti nafti ter hudobnim starimdecom, ki bojda nalašč nafto po cesti poliva, pa itak izmislil, da bo tukajšnje kljukce kot si ti hrabril s svojo dinamiko. XXXLova zgodbica je tako slabo in otročje izmišljena, da nevem kdo lahko nasede taki otročji zgodbici.

Citat:
Kaj pa če se prpeleš pa iz pobočja pade pred tabo kamen a pol si bil tud prehitr al kaj

Nak! Če se ti prpeleš in v tistem trenutku tik pred tebe pade kamen iz pobočja, v takih primerih pa polcaji NE napišejo za vzrok neprilagojena hitrost. Polcaji bodo na licu mesta pogledali posledice nesreče in preučili situacijo, vse poslikali, vse izmerili, pogledali kakšno je bilo vreme v času nesreče, kakšna je bila cesta v času nesreče, vidljivost, psihofizično stanje voznika, zaslišali priče itd....pol bodo pa zapisali kaj je bil pravi vzrok nesreče.Brez skrbi. Možno da se kdaj pa kdaj lahko tudi zmotijo, ampak ne bistveno, da bi zato bila slika v statistiki bistveno drugačna. Sicer pa se zmotijo lahko tudi takrat, ko je bil vzrok za nesrečo dejansko hitrost, po pomoti pa lahko zapišejo nekaj drugega. Človeška zmota pač.

Citat:
Spet obračaš zadeve da izpade tko kot da si ti car in da imaš prav

Popolnoma nič ne obračam. Samo na vse načine ti dokazujem določene zadeve. Je pa res da mi bolj slabo uspeva, ker ti zelo slabo štekaš.

In ja, stardec ima prav. In to 100%. Stardec se tudi oglaša zmeraj in samo takrat, ko ima 100% prav. Zato se tebi in ostalim dinamikm tudi zdim car. Prav je tako.

Nazadnje urejeno:

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Stardec ima na CD-ju posnet samo en komad: Ne daj se Ines od Arsena Dediča. In se strogo drži naslova.
Ko ti enkrat argumente razložimo, je pa to pravljica o rdeči kapici. Pa kar na enkrat ni več neprilagojena hitrost (ko hipotetično pade kamen s pobočja), ampak bodo vse poslikali, izmerili, preučili vreme in vplive lune in zvezd, a je to podlaga za pravljico Janko in Metka? Počasneje bi peljal, verjetno je pred pobočjem še kakšna tabla Pozor, kamenje pada. Smo ti sedaj mi krivi, da ti ne bi prilagodil vožnje in predvideval, da lahko kamenje pade pred avtomobil, pa še opozorjen bi bil s tablo. Res pa je, da tvoje vrste ljudi ne zmorejo opraviti več umskih del na enkrat. Se pravi, da tudi napisa na tabli ne bi zmogel prebrati, kaj šele procesirati zadevo in upoštevati vse parametre za nadaljno vožnjo. Znal bi pa obrniti na avtocesti, to imate pa en bug v software-u.
Torej, kaj sedaj, neprilagojena vožnja ali kamen na cesti (oziroma nafta...)?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
A se boš zelo potrudu zastopit kar bom napisal? A obljubiš da boš? No probajva.
Torej, če je kamen na cesti že bil, preden si ti tja pripeljal, bi ga moral ti še pravi čas zagledat in pravočasno ustavit. Tako delajo pametni vozniki, ki ne vozijo na slepo in na pamet. Vsak pameten šofer vozi tako, da v vidnem polju svoje vozilo lahko VARNO ustavi. Če se kljub temu naredi nesreča, se je to zgodilo preprosto zato, ker si peljal prehitro in nisi bil v stanju pravočasno odreagirat. Torej prevelika brzina. Kapiš?
Če pa kamen pade tik pred tebe v trenutku, ko si pripeljal, ali celo kamen pade vate, pa tle nemoreš nič narest, ker časa za normalno človekovo reakcijo NI in zato tle NI kriva hitrost. Kapiš?
To preprosto fizikalno dejstvo je jasno vsem"zabitim" polcajem, predšolskim otrokom, Zulujcem, neandertalcem, Šimpanzom itd... samo tebi, exhairu, Mateyčku in še nekaterim tukaj, ne.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Poglej, če se pelješ po cesti, kjer je s prometnim znakom označeno ''kamenje pada'', moraš pričakovati tudi to. Se pravi moraš prilagoditi vožnjo razmeram na cesti. Vsaj tako me učijo izkušnje. Pa tudi ti, saj si mi sam povedal, da se moram z motorjem peljati bolj počasi, ker imam premalo oprijema, še posebej v ovinku. Pa če tudi to pomeni 20km/h... se boš pa še ti peljal mimo stene, kjer pada kamenje 20km/h. Pa še dokaži, ti teoretik ti, da je kamenje padlo pred tvoj avto ravno ta trenutek... Če ti pa pade na streho, pa pomeni, da si se vseeno peljal prehitro, ker če bi vožnjo še bolj prilagodil, bi kasneje pripeljal tja, kamenje bi bilo že na tleh in bi ti s tvojimi refleksi lahko rešil nastalo situacijo. In če bi vmes še malo peljal po avtocesti v nasprotno smer, mogoče tudi ne bi prišel do te ceste, kjer kamenje pada. Bi te že na avtocesti kdo pospravil, ki bi peljel v pravo smer, a z neprilagojeno hitrostjo. Se ti že ne zdi, da imava vedno več ''če-jev'' v najinih spisih?
Sicer se pa možje v modrem ne poglabljajo v te situacije toliko kot midva (vsa čast redkim izjemam...) ampak enostavno napišejo ''neprilagojena hitrost''. Vse ostalo jim vzame preveč časa pa še smisla v tem ne vidijo nobenega. Če pa tega ne storijo oni, se pa za to potrudijo na zavarovalnici.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Če ti pa pade na streho, pa pomeni, da si se vseeno peljal prehitro, ker če bi vožnjo še bolj prilagodil, bi kasneje pripeljal tja, kamenje bi bilo že na tleh in bi ti s tvojimi refleksi lahko rešil nastalo situacijo.
A bejž no...Res mi je hudo, ker nemoreš zastopit nekaj tako preprostega. Takšno posrano logiko in takšno butasto razmišljanje ima pa lahko samo nekdo, ki mu je nekoč en orenk kamen priletel v glavo.
Žal vidim, da nisi v stanju zalaufat organa v lobanji, ki se mu reče možgani. Trešči se z kamnom po butici! Mogoče se ti bo izboljšalo? Zajebat itak nimaš kaj.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi: Trešči se z kamnom po butici! Mogoče se ti bo izboljšalo? Zajebat itak nimaš kaj.
Treščim lahko tudi tebe, samo kaj bi se trudil, tako ali tako te bom z malo sreče srečal na avtocesti, ko se boš peljal v nasprotno stran. Pa mislim, da imam dovolj pleha okoli sebe, da se lahko srečava. Sreče (da bi tebe v kontra smer na avtocesti srečal) je pa itak potrebno manj kot pa za zadetek pri lotu. Se bolj pogosto vozite v kontra.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ko berem kako bolano logiko imaš, se mi zdi, da bom prej jaz tebe srečal, ko boš peljal kontra po AC. Pa še z neprilagojeno brzino za povrh.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:

Hm, a ni tema en majčkeno zašla....
17758-icon_confused.gif

In kaj se naj komentira tista bedna seminarska ki prav nič ne pove novega? Je že prof. (naj me popravi če se motim) Nalim povedal kako je z njo...

vse ostalo je prepucavanje s trdoglavcem ki zgleda takole:

ampak s to razliko da je skeč res smešen
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Je težka, če en model vedno kontra tolče, pa naj ima prav ali ne (čeprav ponavadi nima), a? Vzdrži se svojih bolanih komentarjev, pa bo. Jaz sem iz svojih lastnih primerov pokazal, kako miličarji poenostavijo zadeve in kot vzrok navedejo neprilagojeno hitrost. Inštanca nad njimi (v mojem primeru sodnik za prekrške) pa razsodi meni v prid, ker pozna oziroma upošteva tudi druge razloge. Ko to storim, pa ti z rdečo kapico...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Ti nisi druzga kot z neko otročjo in izmišljeno zgodbico nasral tadinamične sokomerate, ki so se oprijeli neke klavrne bilke o razliti nafti, ki je ni nikol bilo v tej tvoji izmišljeni nezgodi. Če si hotel prikazat svoj prav bi si izmislu vsaj kaj bolj izvirnega, ne pa to nafto. take fore uporabljajo predšolčki. Sicer pa najbrž si predšolček in je resnični motor samo tvoja fantazija in pobožna želja.
Stargadeca nemoreš kar tako nasrat s takim šmornom....

Ko boš starejši si boš mogoče izmišljal že kaj boljše pravljice, do takra so pa take pravljice dobre samo za razne exhaire Mateykote, Miss-e in podobne otročaje
Drugič probaj s čim kar je bolj izvirno

Hehe, otroc otroc, če tud doma pred starši uporabljate take klavrne izgovore za svoje barabije morajo bit vaši starši pa res zabiti, da vam nasedajo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.