Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Stardec, še ene par dejstev zate. Padel sem na razliti nafti, luža je bila velika vsaj 1m×1m, v okolici ni bilo nobene oljarne (vsaj da bi jaz vedel ne), pa še takrat bi bilo verjetno olje razlito.Za razlito nafto je bil pa sigurno odgovoren kak stardec iz sosednjih hiš, ki so mu šli motorji na živce. Bilo je samo tam, ne prej, ne kasneje na cesti, se pravi odpade teorija, da je nekomu steklo iz rezervoarja.
P.S. Motorje sem opustil, ker sem imel prometno nesrečo po svoji krivdi (ni bila neprilagojena, ampak prevelika hitros, da si ga ne boš takoj začel ožemati...), poškodoval sem si ramo in začel drugače gledati na motorje v prometu.
Še vseeno pa zagovarjam, da morajo cestarji skrbeti za ceste, kajti če lahko vestno in brez napake pobirajo cestnino, potem naj skrbijo tudi za drugo polovico posla.
Mogoče imam jaz trdo glavo, ti boš imel zaradi neprilagojene brzine, pa razbito.Citat:
Kaj se sploh še matrate s trdoglavcem, ki tumba svoje in iz parih njegovih stavkov sledi da je edina prilagojena hitrost 0km/h???
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Mogoče imam jaz trdo glavo, ti boš imel zaradi neprilagojene brzine, pa razbito.Citat:
Kaj se sploh še matrate s trdoglavcem, ki tumba svoje in iz parih njegovih stavkov sledi da je edina prilagojena hitrost 0km/h???
Če grem na britof, se pripravim, da bom srečal stardece, zgoraj ali spodaj. Tisti spodaj so bolj prilagojeni, ne delajo traparij, ne klobasajo po forumu itd, itd,...Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Torej si vendarle pogruntal, da se na cesti lahko pričakuje nafta. Bogati, kdo bi si mislil. Nafta na cesti le od kje se je vzela.
Hja, če to veš, bi lahko računal na to nafto!Citat:
Za razlito nafto je bil pa sigurno odgovoren kak stardec iz sosednjih hiš, ki so mu šli motorji na živce
Čudno, vse veš, da starideci barabije delajo po cesti, pričakuješ jih pa ne? Zanimivo!
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Če je bil kamen na cesti si pa itak prehitro peljal. Kaj pa voziš na pamet in v nekaj kar ne vidiš?
Al pa so te prečitali in videli, da si lagal.
Veš, niso vsi tako neumni kot si nekateri mislite. Take laži in otročji izgovori palijo samo nekaterim tukajšnjim forumašem, dinamikom recimo, ki verjamejo vse kar tukaj kakšen sodinamik napiše.
Citat:
Sam ti si [censored] ane. To je bil samo primer.
Citat:
Kaj pa če se prpeleš pa iz pobočja pade pred tabo kamen a pol si bil tud prehitr al kaj
Citat:
Spet obračaš zadeve da izpade tko kot da si ti car in da imaš prav
A bejž no...Res mi je hudo, ker nemoreš zastopit nekaj tako preprostega. Takšno posrano logiko in takšno butasto razmišljanje ima pa lahko samo nekdo, ki mu je nekoč en orenk kamen priletel v glavo.Citat:
Če ti pa pade na streho, pa pomeni, da si se vseeno peljal prehitro, ker če bi vožnjo še bolj prilagodil, bi kasneje pripeljal tja, kamenje bi bilo že na tleh in bi ti s tvojimi refleksi lahko rešil nastalo situacijo.
Treščim lahko tudi tebe, samo kaj bi se trudil, tako ali tako te bom z malo sreče srečal na avtocesti, ko se boš peljal v nasprotno stran. Pa mislim, da imam dovolj pleha okoli sebe, da se lahko srečava. Sreče (da bi tebe v kontra smer na avtocesti srečal) je pa itak potrebno manj kot pa za zadetek pri lotu. Se bolj pogosto vozite v kontra.Citat:
Uporabnik stardec pravi: Trešči se z kamnom po butici! Mogoče se ti bo izboljšalo? Zajebat itak nimaš kaj.
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Hm, a ni tema en majčkeno zašla....