Cudez X5

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
Stojimo vzporedno na dvopasovnici, katera gre v enopasovnico. Se ze pripravim, da dam prostor, ker sem pricakoval urivanje (po zadrgi bi prisel za mano), vendar ne. Me lepo spusti naprej in tudi potem vozi na zelo solidni varnostni razdalji. Za piko na i, pa se KR tablica.
Kapo dol.

Pol ure prej pa opazoval debilnost voznika X6.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.068
5.650
113
Če je lokacija gorenjska avtocesta je to prvi in najbrž edini "kranjčan" ki se ne uriva!

Nitroo

Fizikalc
27. jan 2009
507
67
28
hehe Kranjčani so res opasni, sam Novomeščani v wv-jih so še veliko slabši, jih vsak dan gledam na dolenjski avtocesti...

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Če je lokacija gorenjska avtocesta je to prvi in najbrž edini "kranjčan" ki se ne uriva!

Pred leti sem šel po avtocesti proti Bledu in malo naprej od odcepa za Tržič se je cesta zožala v en pas.

S tablo je bilo označeno že 1 km pred tem.

Lepo sem se postavil v kolono in čakal. V tej koloni nas je bilo cca 40 in se nismo nikamor premaknili vsaj tri minute.

Ko nas je po pasu, ki se je priključeval na naš v tem času prehitelo cca 60 avtomobilov, sem jih imel zadosti in sem zapeljal (ko ni bilo nikogar zadaj) na tisti pas in držal kolono - vozil vzporedno (kill me
evil.gif
).

No, potem se je začela desna kolona premikati in ko sem prišel do zožanja, me tisti, ki je bil prej za mano in vozil vzporedno za mano, ni spustil nazaj, kot ne naslednji, in ne naslednji,...
jezen.gif

Res pa je, da se takrat za zadrgo še ni vedelo pri nas oz. je leva zadrga izrinila vso desno.

Še enkrat, kar zlajajo naj se pametnjakoviči nad mojim ravnanjem.

Če se že doma ne morejo
evil.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:Lepo sem se postavil v kolono in čakal. V tej koloni nas je bilo cca 40 in se nismo nikamor premaknili vsaj tri minute.

Ko nas je po pasu, ki se je priključeval na naš v tem času prehitelo cca 60 avtomobilov, sem jih imel zadosti in sem zapeljal (ko ni bilo nikogar zadaj) na tisti pas in držal kolono - vozil vzporedno (kill me
evil.gif
).

No, potem se je začela desna kolona premikati in ko sem prišel do zožanja, me tisti, ki je bil prej za mano in vozil vzporedno za mano, ni spustil nazaj, kot ne naslednji, in ne naslednji,...
jezen.gif

Res pa je, da se takrat za zadrgo še ni vedelo pri nas oz. je leva zadrga izrinila vso desno.

Če se že doma ne morejo
evil.gif

Ker [censored] si pa ti, vedno se gre povsem do konca in se tam vključi, zakaj bi se že en km prej ???

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:

Če se že doma ne morejo
evil.gif

Ce potegnem analogijo - ti doma ne mores jajc spraznit, jih pa na cesti?

No ja, tudi tam bos prej ali slej nasel manijaka, ki ti bo zaradi takih imbecilizmov sel zastrupljat psa ...

lp

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Citat:

Pred leti sem šel po avtocesti proti Bledu in malo naprej od odcepa za Tržič se je cesta zožala v en pas.

Lepo sem se postavil v kolono in čakal. V tej koloni nas je bilo cca 40 in se nismo nikamor premaknili vsaj tri minute.

evil.gif
).

jezen.gif

Če se že doma ne morejo
evil.gif
Čisto prav ti je, upam da si vsaj ene pol ure na levem pasu stal, BEDAK

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Citat:

evil.gif
).

jezen.gif

Če se že doma ne morejo
evil.gif
Čisto prav ti je, upam da si vsaj ene pol ure na levem pasu stal, BEDAK
bonk.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.068
5.650
113
I support zomirp! Točno ta odsek gorenjske avtoceste sem mel v mislih (še vedno je isti....z istimi kranjčani
evil.gif
)

Glih prejšni weekend sm se peljal tam......in na moj surprise me je "posilla" švabica.....jaz lepo v koloni na levi in se guzžvam zarad kranjčanov in ostalih tujcev (ok njim še nekak oprostim da se naredijo francoze) k se morjo rint do zadnjega metra not......in ona dobesedno na polno do barikade na konc pa vame not na milimetre ni A ni B.....pol pa KAO roko dvigne kao hvala....sm ji sam f***ča pokazu
evil.gif
Me je pol gledala k tele k sm jo prehitel nakonc enopasovnice!

Pa kot rečeno tujce še nekak razumeš......10let se tm vozjo sam polet čez počitnice...pa ajdeee ne vejo za zožanje
13.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.068
5.650
113
Kar se pa raznih Thrival-ov in Mr Orange-ov mislim.........sam u vrsto pa hlače dol pa četico pedrov pa da vas vidim frajerje kako vam paše guzenje
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.068
5.650
113
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

zakaj bi se že en km prej ???

Eeeeeee......sam mal da razmislim.....ne tale ne bo taprav....eeem.......zato ker potem bi se čez začetek zožanja dejansko 80km/h peljal kolikor je tud omejitev
sprasujem se.gif

A bo? Tudi vam
hysterical-1.gif

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Kar se pa raznih Thrival-ov in Mr Orange-ov mislim.........sam u vrsto pa hlače dol pa četico pedrov pa da vas vidim frajerje kako vam paše guzenje
evil.gif

Ma ti nisi Jugoslovan, ti si navaden balkanec...
bonk.gif

Malo si poglej CPP, pa boš videl da je zadrga celo obvezna.
priden.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik Nitroo pravi:
hehe Kranjčani so res opasni, sam Novomeščani v wv-jih so še veliko slabši, jih vsak dan gledam na dolenjski avtocesti...

Če bi se vsak dan res pozorno vozil po dolenjski AC, bi vedel, kakšnih manevrov so sposobni geniji iz Grosuplja, novomeščanov je pravzaprav malo. Vozniki srebrnih vw-jev iz Nm si pa pač lahko privoščijo več, saj vendarle vozijo za te konce najbolj premium znamko
evil.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.068
5.650
113
Vzdevek ni prostovoljen......so samo neizživete mokre sanje moderatorja pediatra
evil.gif

Mr_Orange zakaj potem ne znaš zadrge izpeljat na način da ne oviraš pretočnosti prometa in mene (ter ostale ki kulturno čakajo za mano na desnem pasu)
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Zakaj ljudje ne razumete, da je tisti pas na levi povsem enakovreden temu na desni do trenutka ko ga je pač konec?! Vi se desno postavljate zato ker veste da je v koloni polno takih zafrustrirancev kot ste sami in se bojite da vas nihče ne bo spustil. Jaz vedno peljem do konca. Še nekako razumem da me dva ne spustita, potem grem pa pač desno not. Včasih kdo doživi epileptični napad ob tem ampak takim se smejem.

Kranjčanom pa verjetno dosadi da zaradi tepcev ki potujejo mimo njihove regije vsak dan porabijo 15 min dlje za vsakodnevno pot.

Če bi vsi vi bili tako zgledni vozniki, bi lepo peljali v zadrgo in vsak bi enega spustil in to je to.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Citat:

evil.gif
).

jezen.gif

Si si mogoče zapisal registerske od vseh, ki te niso not spustili? Da jim lahko za pivo dam...
bonk.gif

Drugič bo najbolje, če se že na torovem, takoj po cestninski, postaviš v kolono... pač nekaterim sistem zadrge ni jasen... mogoče tudi bundo zapenjajo od sredine...
Poleg vsega, se tam, kjer si ti vzoren voznik ''blokiral'' cesto, priklučijo vozniki, ki gredo iz smeri Tržič-Jesnice.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
ta sistem je v sloveniji res znanstvena fantastika. namesto tega se na eni strani nabije 3km kolona, na drugi pa 5 avtov, ki izpadejo čudni
stupid-1.gif

matej_

Guru
25. okt 2007
2.123
655
113
ksz...
jz pa živčnega dobim ko velecenjeni tovornaki oz njihovi šoferji ko je gužva dobesedno zaprejo prehitevalni pas kak kilometer prej pred znakom prepovedano prehitevanje ali pa pred zožitvijo. a je res tk težko see "igrat" zadrgo? mrš na vlak če jim ka ne paše al pa naj nehajo vozit.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.043
1.263
113
42
mislim da folk itak ne dojame patent zadrge :D Če bi vsi lepo odjel to nebi blo takih kolon.

Kamele0N

23. jul 2008
42.068
5.650
113
Jaz pa mislim da če bi vsi kranjčani dojel da če se 200-300m prej vklučjo na desni pas da bi vsi skupi čez to zožitev odpeljal brzinca!

Sam neeeee oni se morjo not gužvat na zadnih 2-3h metrih in bremzat vse skupaj! Res ne zastopim zakai se lahko 500m višje peljem še 130km/h potem me pa kranjčani zaustavjo na 40km/h ker se jim ne da 200m prej vključevat na desni pas???

Na to mi še zmeram niste odgovoril!
aplauz.gif

Nazadnje urejeno: