Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Poleg vsega, se tam, kjer si ti vzoren voznik ''blokiral'' cesto, priklučijo vozniki, ki gredo iz smeri Tržič-Jesnice.
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
praviloma direkt pred kakega tovornjakarja. In potem se enemu od njih spipa in pač zapre oba pasova kilometer prej.
Ogo
Najbrž.Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
In kolona se tistih 1000m čudežno začne hitreje premikat
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Citat:
Če je lokacija gorenjska avtocesta je to prvi in najbrž edini "kranjčan" ki se ne uriva!
Pred leti sem šel po avtocesti proti Bledu in malo naprej od odcepa za Tržič se je cesta zožala v en pas.
S tablo je bilo označeno že 1 km pred tem.
Lepo sem se postavil v kolono in čakal. V tej koloni nas je bilo cca 40 in se nismo nikamor premaknili vsaj tri minute.
Ko nas je po pasu, ki se je priključeval na naš v tem času prehitelo cca 60 avtomobilov, sem jih imel zadosti in sem zapeljal (ko ni bilo nikogar zadaj) na tisti pas in držal kolono - vozil vzporedno (kill me).
No, potem se je začela desna kolona premikati in ko sem prišel do zožanja, me tisti, ki je bil prej za mano in vozil vzporedno za mano, ni spustil nazaj, kot ne naslednji, in ne naslednji,...
Res pa je, da se takrat za zadrgo še ni vedelo pri nas oz. je leva zadrga izrinila vso desno.
Še enkrat, kar zlajajo naj se pametnjakoviči nad mojim ravnanjem.
Če se že doma ne morejo
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Ah, daj no. Problem je v tem, da se ljudje prekmalu postavijo na desni pas, potem jih pa jezi, ker se nekateri mimo njih naprej vozijo po levem. Potem pa, ker nimajo vozniške kulture, jih to zrevoltira do take mere, da zaprejo oba pasova, čeprav s tem neposredno kršijo predpise, da ne govorim o tem, da je tak nivo popolnoma balkanski. O načelu ZADRGE seveda še nikoli niso slišali.
Citat:
Glih prejšni weekend sm se peljal tam......in na moj surprise me je "posilla" švabica.....jaz lepo v koloni na levi in se guzžvam zarad kranjčanov in ostalih tujcev (ok njim še nekak oprostim da se naredijo francoze) k se morjo rint do zadnjega metra not......in ona dobesedno na polno do barikade na konc pa vame not na milimetre ni A ni B.....pol pa KAO roko dvigne kao hvala....sm ji sam f***ča pokazuMe je pol gledala k tele k sm jo prehitel nakonc enopasovnice!
Citat:
delam po 1000- 2000km na teden tako da ne skrbi......spuščam marsikoga......znam tud trobit bakici ki ji odstopim prednost ona pa še zmeram glavo vrti pa išče kdo jo bo spustu v kolono......
NE prenesem pa nekoga ki se na nekem točno določenem delu avtoceste pelje vsak dan 2x (služba in nazaj) in točno pozna situacijo ampak se bo še zmeram zadne metre not tlačil pa delal zastoje čez pol gorenjske!