Nekaj ostane tej posodobitvi, saj so/bodo položnice kljub vsemu višje od lanskih.Bolj je odpadla posodobitev managerskih denarnic
zaradi nove omrežnine se bo meni mesečni račun za elektriko zmanjšal za celih 1,04 EUR v višji sezoni in 0,04 EUR v nižji sezoni, pri dogovorjeni moči 5,3kW. pri tistih z nižjo dogovorjeno močjo bo to še manj. mislim da bom zdaj lažje prebrodil skozi to mrzlo zimo , hvala Duška in hvala Robi, ker sta se tako zavzela zame.Duška se norca dela iz vas. Tisti ki ste imeli več kot 2 matematiko v osnovni šoli boste hitro izračunali razliko med 5% znižanjem v 1.čb in 3,4% povišanjem v 2.čb!
3. in 4.čb sta itak finančno nepomembna.
No, no, to so opažanja za pomoč ostalim, ki jih ta tema zanima. En špricer mogoče? Indukcija je AEG, na enem kuhališču lahko cukne 3,5kW na boosterju, ki se ne uporablja. No se, edino za kuhanje juhe. Drugo je neuporabno, ker je premočno. Ostale stopnje so do 12, po občutku do 2kW in še močnejši 13, 14 ter končni booster. Max lahko cukne 7kW na dveh kuhališčih. To je moj mega porabnik, ostalo je drobiž v hiši. In še enkrat, samo opažanje, za info.
Indukcija lahko res veliko potegne, sploh če je priklopljena na 2 fazi in laufaš turbo na več kuhališčih hkrati.No, no, to so opažanja za pomoč ostalim, ki jih ta tema zanima. En špricer mogoče? Indukcija je AEG, na enem kuhališču lahko cukne 3,5kW na boosterju, ki se ne uporablja. No se, edino za kuhanje juhe. Drugo je neuporabno, ker je premočno. Ostale stopnje so do 12, po občutku do 2kW in še močnejši 13, 14 ter končni booster. Max lahko cukne 7kW na dveh kuhališčih. To je moj mega porabnik, ostalo je drobiž v hiši. In še enkrat, samo opažanje, za info.
Za tiste se vedno najde, tudi ce je izgubaBolj je odpadla posodobitev managerskih denarnic
Vsaj moja indukcija se ocitno pregreje ko v gus ponvi pecem kostanj na njej uro ali dve na mamx moči (brez boosterja)Indukcija lahko res veliko potegne, sploh če je priklopljena na 2 fazi in laufaš turbo na več kuhališčih hkrati.
Ampak... treba vedeti da se tu na koncu gleda povprečje 15-min intervala, ti pa ne boš 15 min kuril indukcijo na Turbo ker bo verjetno hrana tačas že zoglenela. Razen če greješ 100L pisker vode?