Mene pa ti vedno znova fasciniraš, kako znaš popredalčkat ljudi. Jebiveter praviš da sem, če ti tko misliš, si to štejem v čast.Vedno me fascinira, kako ste nekateri ponosni na svoje jebivetrstvo. Nimate pojma ne kaj se dogaja doma, ne okoli doma, važno, da je mrzel pir in minimalc na računu. Polna usta so vas o vaših neverjetno sposobnih otrocih, hkrati pa niti ne veš kje je, kaj točno je naredil itd. Seveda je enak jebiveter kot starš in večen problem tako v šoli, kot bo kasneje v službah. Upam, da bo imel za mrzel pir in minimalca kot foter danes.
Pa ne mijavkaj preveč nazaj, ker je očitno, kako vas boli ko se vam stopi na rep, drugače ne bi pisali esejev in "dokazovali" superiornost svojega jebivetrstva.
Razlika je med staršem, ki hodi za frocom in skrbi, da je vse narejeno ali pa naredi sam, kar je čisto narobe.
In staršem, ki pusti, da je otrok samostojen, a hkrati ve, v kakšno smer gre, a zdeluje kot je treba, a so kakšni drugi problemi, itd.
In staršem, ki se mu jebe za vse, se bodo že znašli, oziroma v takih družinah je potem mama tista, ki v ozadju nekako fura, fotr pa bluzi naokoli in ima polna usta o svoji veličini.
Mal mešaš stvari in ti marsikaj ni jasno. In seveda naj ti ne "mjavkam" nazaj, ker bom s tem že v naprej dokazal, da sem v tvojem pravem predalčku. Samostojen otrok ne pomeni nujno nevzgojen in jebivetrski, prav tako kot odličnjak niti približno ne pomeni nujno uspešnega in samostojnega otroka.
Nazadnje urejeno: