Covid-19 Covid-19 in zmedeni starši/šolarji/uČiteLji

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.087
3.591
113
41
Lj
A si ti nor.. sej je bilo po vseh medijih, da so zvozili vec kot uspesno ;)

luknje se bodo kazale.. ne septembra ampak cez pol leta.. leto... ko bo treba stvari navezovat na to kar so jemali “na daljavo”...

ce bi bili pametni bi prve pol leta stisnili in preverili/poflikali luknje za nazaj.. tko bodo sli pa gladko naprej.. pa naj se starsi potem je**** s tistim kar jim bo manjkalo.

Saj šola ni bila nikoli da ti da znanje, ampak da te uspešno uvede v kapitalistični sistem izkoriščanja, da rataš pohleven čloek ki uboga oblast in spoštuje bogate.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
IMHO nimajo nič kaj dosti pripravljeno, ker tudi ministrica poudarja samo to, da gredo 1.9. v šolo.
Če bi karkoli omembe vrednega naredili na infrastrukturi in opismenjevanju učiteljev, bi bilo to vsak dan na naslovnicah.

• Všeč mi je
Reactions: ncnifrej in 8888

kemb

Majstr
7. okt 2018
823
851
93
Če bo tako tudi v prihodnje bomo zadovoljni. Samo, da ne bo slabše. Lp

luka51

Guru
16. avg 2007
14.489
5.783
113
Če bi karkoli omembe vrednega naredili na infrastrukturi in opismenjevanju učiteljev, bi bilo to vsak dan na naslovnicah.
iz strani MIZŠ je bilo glede tega od prvega dne epidemije do danes narejeno točno 0.
Oziroma lažem. Poslali so okrožnico kjer so napisali, da je vsem na voljo O365. Čeprav licenc še vedno nimajo vse šole :).
In iz strani Arnesa, da dobijo šole xy laptopov za delo na daljavo (kake, koliko in kdaj?).

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.998
11.125
113
konec tedna bomo itak vsi v karanteni, tisti ki je šenimamo (korone) jo bomo meli. Živi bili pa videli. :)

• Všeč mi je
Reactions: 8888

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Me zanima če bodo slučajno prilagodili prehrano - več vitamina c.d oz. limone kivije in če je vreme vsaj eno uro na sončku.

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.062
876
113
Resno? Zaradi vseh omejitev in problemov se bodo kvečjemu gibali manj, bodo manj na zraku in imeli slabšo prehrano.
jup.. pri nas so ukinili tople obroke za malice - imajo mislim, da na izbiro 2 sendviča.. pa dežurna sta "najebala", ker morata iti iskat vso hrano dol v klet.. nest v 4 nadstropje.. in po malici vrnit nazaj v klet (razen ce spada to pod "vec gibanja" :p )

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.510
5.054
113
Malo pokukam v to temo in vidim, da je tu veliko težav za uboge starše. Opazil sem, da je moj zadnji otrok, ki še hodi v osnovno šolo, danes nekam odšel. Verjetno v šolo. Masko si je najbrž že vzel.
Nekaj samostojnosti mora biti. Če desetletje ali dva bo na svetovnem trgu dela tekmoval s tistimi, ki se v tem trenutku učijo po 14 ur na dan in tistimi, ki pri njegovih letih že znajo sami preživeti od svojega dela. Ujčkanje nesposobnih (aja pardon ZMEDENIH) staršev, ki so revčki dobili slaba navodila za začetek šolskega leta, jim ne bo koristilo pri tem.
Mislim pa tudi, da je naša ravnateljica in kolektiv dovolj sposoben, da na osnovi nekih smernic državnih organov in svoje pameti stvari spelje tako kot naša infrastruktura in kader, ki je na voljo, omogočata.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.574
2.390
113
Pomurje
Malo pokukam v to temo in vidim, da je tu veliko težav za uboge starše. Opazil sem, da je moj zadnji otrok, ki še hodi v osnovno šolo, danes nekam odšel. Verjetno v šolo. Masko si je najbrž že vzel.
Nekaj samostojnosti mora biti. Če desetletje ali dva bo na svetovnem trgu dela tekmoval s tistimi, ki se v tem trenutku učijo po 14 ur na dan in tistimi, ki pri njegovih letih že znajo sami preživeti od svojega dela. Ujčkanje nesposobnih (aja pardon ZMEDENIH) staršev, ki so revčki dobili slaba navodila za začetek šolskega leta, jim ne bo koristilo pri tem.
Mislim pa tudi, da je naša ravnateljica in kolektiv dovolj sposoben, da na osnovi nekih smernic državnih organov in svoje pameti stvari spelje tako kot naša infrastruktura in kader, ki je na voljo, omogočata.
Ti ki se učijo 14ur dan sigurno ne bodo konkurenca tvojemu, ki danes itak šprica, ker foter itak ne ve, kje je sin.
Ne skrbi tvoj bo še vedno prvi v Vasi.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.510
5.054
113
Ti ki se učijo 14ur dan sigurno ne bodo konkurenca tvojemu, ki danes itak šprica, ker foter itak ne ve, kje je sin.
Ne skrbi tvoj bo še vedno prvi v Vasi.
Saj je kdaj pa kdaj tudi med prvih 10 na enem od državnih tekmovanj, ki so se izvedla še pred korono. Njegova dva predhodnika pa imata na osnovi rezultatov tekmovanj zoisovo štipendijo. Pač vzgojeni v samostojnost in da delajo tisto, kar jih zanima.
Kaj točno si sploh misli reči?