A si ti nor.. sej je bilo po vseh medijih, da so zvozili vec kot uspesnoOn. Zanimivo bi bilo, če bodo v šoli septembra pisali nenapovedane teste. Mislim, da bi bilo veliko negativnih presenečenj...
Skratka, vse po starem.tko bodo sli pa gladko naprej.. pa naj se starsi potem je**** s tistim kar jim bo manjkalo
Res je....ostalih 90% pa pride tja zaradi svojih 10% prijateljev....verouk ni pogoj za druženje!Seveda imajo. A tam je vključenih 10% otrok. Če jih je.
A si ti nor.. sej je bilo po vseh medijih, da so zvozili vec kot uspesno
luknje se bodo kazale.. ne septembra ampak cez pol leta.. leto... ko bo treba stvari navezovat na to kar so jemali “na daljavo”...
ce bi bili pametni bi prve pol leta stisnili in preverili/poflikali luknje za nazaj.. tko bodo sli pa gladko naprej.. pa naj se starsi potem je**** s tistim kar jim bo manjkalo.
Ste videli navodila za solo? Mi smo jih dobili danes ponoci.
Ste videli navodila za solo? Mi smo jih dobili danes ponoci.
Smo. In? Nič nepričakovanega.Ste videli navodila za solo? Mi smo jih dobili danes ponoci.
iz strani MIZŠ je bilo glede tega od prvega dne epidemije do danes narejeno točno 0.Če bi karkoli omembe vrednega naredili na infrastrukturi in opismenjevanju učiteljev, bi bilo to vsak dan na naslovnicah.