Resno? Zaradi vseh omejitev in problemov se bodo kvečjemu gibali manj, bodo manj na zraku in imeli slabšo prehrano.Me zanima če bodo slučajno prilagodili prehrano - več vitamina c.d oz. limone kivije in če je vreme vsaj eno uro na sončku.
jup.. pri nas so ukinili tople obroke za malice - imajo mislim, da na izbiro 2 sendviča.. pa dežurna sta "najebala", ker morata iti iskat vso hrano dol v klet.. nest v 4 nadstropje.. in po malici vrnit nazaj v klet (razen ce spada to pod "vec gibanja" )Resno? Zaradi vseh omejitev in problemov se bodo kvečjemu gibali manj, bodo manj na zraku in imeli slabšo prehrano.
to sta pa res najebala. v življenju jima nikoli ne bo hujšega, kot to.
Ti ki se učijo 14ur dan sigurno ne bodo konkurenca tvojemu, ki danes itak šprica, ker foter itak ne ve, kje je sin.Malo pokukam v to temo in vidim, da je tu veliko težav za uboge starše. Opazil sem, da je moj zadnji otrok, ki še hodi v osnovno šolo, danes nekam odšel. Verjetno v šolo. Masko si je najbrž že vzel.
Nekaj samostojnosti mora biti. Če desetletje ali dva bo na svetovnem trgu dela tekmoval s tistimi, ki se v tem trenutku učijo po 14 ur na dan in tistimi, ki pri njegovih letih že znajo sami preživeti od svojega dela. Ujčkanje nesposobnih (aja pardon ZMEDENIH) staršev, ki so revčki dobili slaba navodila za začetek šolskega leta, jim ne bo koristilo pri tem.
Mislim pa tudi, da je naša ravnateljica in kolektiv dovolj sposoben, da na osnovi nekih smernic državnih organov in svoje pameti stvari spelje tako kot naša infrastruktura in kader, ki je na voljo, omogočata.
Saj je kdaj pa kdaj tudi med prvih 10 na enem od državnih tekmovanj, ki so se izvedla še pred korono. Njegova dva predhodnika pa imata na osnovi rezultatov tekmovanj zoisovo štipendijo. Pač vzgojeni v samostojnost in da delajo tisto, kar jih zanima.Ti ki se učijo 14ur dan sigurno ne bodo konkurenca tvojemu, ki danes itak šprica, ker foter itak ne ve, kje je sin.
Ne skrbi tvoj bo še vedno prvi v Vasi.
Hotel je reči, da si ti težek car. Zasluge za uspešno (pogojno rečeno) frocovje pri vas doma ima pa gospa Pepe, ki se za njih dejansko briga, ne ti. Ti moraš veliko "delat", da si čim manj doma.Saj je kdaj pa kdaj tudi med prvih 10 na enem od državnih tekmovanj, ki so se izvedla še pred korono. Njegova dva predhodnika pa imata na osnovi rezultatov tekmovanj zoisovo štipendijo. Pač vzgojeni v samostojnost in da delajo tisto, kar jih zanima.
Kaj točno si sploh misli reči?
S tem si pa povedu kaj? Tud moj starejši mulc je šel dons v Ljubljano v prvi letnik. Baje je šel z busom. Baje si je tud Urbano zrihtu, jest sm sam podpisu en papir, k mi ga je pomolu pod nos. Fotr vagn se je odpelu 6.10, nobenga od 15 letnikov k grejo skup na strojno ni blo not, tko da so verjetn šli res z busom. Tamlajša dva sta se pa verjetn tud odrihtala zjutri, o kaki paniki okol mask ni blo govora.Hotel je reči, da si ti težek car. Zasluge za uspešno (pogojno rečeno) frocovje pri vas doma ima pa gospa Pepe, ki se za njih dejansko briga, ne ti. Ti moraš veliko "delat", da si čim manj doma.
ItakSam pol pa niso sami sami odličnjaki. Jeba.
S tem si pa povedu kaj? Tud moj starejši mulc je šel dons v Ljubljano v prvi letnik. Baje je šel z busom. Baje si je tud Urbano zrihtu, jest sm sam podpisu en papir, k mi ga je pomolu pod nos. Fotr vagn se je odpelu 6.10, nobenga od 15 letnikov k grejo skup na strojno ni blo not, tko da so verjetn šli res z busom. Tamlajša dva sta se pa verjetn tud odrihtala zjutri, o kaki paniki okol mask ni blo govora.
Uspešno frocovje zame ni tisto s katerim tastari sedijo po tri ure na dan pri nalogah. Če je uspešen froc zate to, potem si mal falil. Pa je gospa kalbo čist enakega mnenja kot jest.
Je pa res, da se je 13-14 let nazaj govoril kle okol, kok sm zaheban, da ko pridem v vrtec stojim pa čakam, da se otroc obujejo, ker drugi so jim pa hitel obuvat....razumeš? Lovit ribe, al pa naučit lovit ribe....razlika.
Biti odličen ni slabost, kot jo vidiš ti. Če je otrok odličen s svojim delom in znanjem je to veliko bolje od tvojih samostojno dobrih. Jaz realno ne vidim prav veliko otrok, ki so odlični zaradi izdatne pomoči staršev (ker poznam starše teh otrok in vem kako imajo doma poštimano), glavna razlika je predvsem v tem, da imajo uspešni otroci opomnik, da je potrebno migat tudi za šolo, migajo pa seveda sami, manj uspešni pa imajo jebiveter starša, ki jim tega opomnika ne daje (bo že mulc sam ugotovil enkrat do srednje, če bo do tja prišel).Itak
moja 2 centa..
mulci so sposobni.. in če je treba - znajo in zmorejo.
mulci so pametni.. če ni treba in če jim kdo rit odnaša - ne znajo in ne zmorejo
kle na forumu se mormo pa zgleda odločt - al mamo pametne al sposobne mulce ..sončki so nadkategorija