Mi smo telovadbo, gum in lum gladko ignorirali. Klinc jih gleda.
Problem je, ko boš fasu oceno iz tega :S
Mi smo telovadbo, gum in lum gladko ignorirali. Klinc jih gleda.
On je ne bo fasu. So pa ravno učitelji teh predmetov najbolj zagnani.Problem je, ko boš fasu oceno iz tega :S
On je ne bo fasu. So pa ravno učitelji teh predmetov najbolj zagnani.
BTW ena neumestna:
Za telovadbo so dobili, da morajo do konce leta med drugim odtečt 1000m v "okoli" 5 minut.
punce v petem razredu. Kaj se to vam zdi? Poznam ogromno tekačev, pa je malo žensk, ki so sposobne imeti tempo 5 minut na kilometer
Danes naj bi ministrica na novinarski konferenci razjasnila številne dileme, a je ta na številna novinarska vprašanja o tem, kako naj se organizirajo v vrtcih, odgovorila, da je to odgovornost ravnateljev in da verjame, da bodo znali odgovorno organizirati delo.
Za povprečnega desetletnika je 5 min/km šala, tako za punce kot fante. Pa tudi za normalno razvito žensko, ki nima gibalnih težav in se redno rekreira.
Iz kavča je lahko brihtolirat o 5 min/km....
Pa velika razlika je, ali moraš držat tak tempo na 1km ali na 10 (21,.....)Za povprečnega desetletnika je 5 min/km šala, tako za punce kot fante. Pa tudi za normalno razvito žensko, ki nima gibalnih težav in se redno rekreira.
Še jaz, ki sem po zdravstvenih merilih zavaljen, ti prelaufam km v petih minutah. Ne se hecat no.se hecaš?
NLB Ljubljanski maraton
vw-ljubljanskimaraton.si
Samo 150 od 2700 je držalo ta tempo. tiste nad eno uro vprašanje, če so zmožne tega en km...
Pa še bolj reprezentativen vzorec:
7 od 3000 je sposobnih tega...