Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Da se v letu in pol skupnega življenja nista nikoli skregala? Tukaj meni nekaj ne špila.
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Mislim da jaz bolje vem kaj imam kot ti veš kaj imam jaz, se ti ne zdi? Pa mislim da sem tudi dovolj stara da nisem več naivna.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Mularija.
Jaz poznam enga, ki je pa res copata.
En otrok +20, drugi v 4. razredu. Skup naredila bajto (pri njemu).
In baba ko baba se je skurbala z enim poročenim. V lokalih sta se obnašala kot dva najstnika, tolk da se nista lizarla. Pred sodelavci, znanci, sosedi... Trajalo je kako leto. Enčas sta celo živela skupaj.
Seveda je prišla nazaj domov.
In zdaj se njen dec počuti krivega, da je on kriv da se je skurbala. Zdaj še lepše dela z njo. Pospravlja, kuha itn.
Saj ne veš al bi se smejal al naj se ti smili.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Mularija.
In baba ko baba se je skurbala z enim poročenim. V lokalih sta se obnašala kot dva najstnika, tolk da se nista lizarla. Pred sodelavci, znanci, sosedi... Trajalo je kako leto. Enčas sta celo živela skupaj.
In zdaj se njen dec počuti krivega, da je on kriv da se je skurbala. Zdaj še lepše dela z njo. Pospravlja, kuha itn.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Mularija.
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Midva imava tudi urejeno to, imava vsak toliko svobode kot je hočeva, ampak nama paše bit skupaj in vse početi skupaj, sva nerazdružljiv teamv letu in pol se enkrat nisva skregala, živiva pa skupaj od drugega meseca in imava super urejene stvari.
Če mi kam paše it lahko grem, prav tako on, zaupava si 100% in sva poleg vsega še najboljša prijatelja.
Zakon je
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
jaz menjam sam slikce nogometašov, a ti je to jasno?teb ni pomoči stari res, dej sprav se spat, ura je cajt
majč
Citat:
spušča desko na wc-ju ko opravi
Citat:
Uporabnik dominic pravi:
fak, kaksne definicje...povzetek; nasteti komentarji tipicnih slovenskih janezov...ki bi radi bli alfa samsi v druzini...pa jim to nekako ne rata, se pa izlivajo z raznimi ostrimi komentraji po forumih...kjer imajo podaljsan falus, da lahko na miski stiskajo sredinski gumbek =)...pol pa stopi zadaj zenska, pa buheheheheh, tukaj pa ostri komentraji in nsprotja...psiho studija pravi tako kot star rek, da pes ki laja ne grize...in taksni, ki so najbolj glasni v druzbi so, doma ko cuceki...
hehehehehe..sem mislo da se je tole tipicno slovensko razmisljenje nekam porazgubilo...pa vidim da razumsko vsi silijo na balkan, kjer mora bit zena doma, privezana zraven psa...open your mind...life is to short...
lp, dominic...