Copata - moška seveda

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Citat:
Uporabnik absistem pravi:
Copata si ko ti rečejo kolegi "Gremo na pivo", ti pa rečeš da ne veš, da mogoče greš kam..da boš vidu..
Greš in baba naj čaka, jebeštrga!

Ja pol si pa copata piva in frendov.

Drugač pa mislim, da moški niso copate. Mislim, da oni bolj radi vidjo, da bi bile mi njihove copatke
grin1.gif
sam klinc naj še mal počakajo, gremo me na kavo.

majč

Jaz bi rabu eno tako, kjer se bova v vlogi copatk mal menjala
wink-1.gif

grin1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Zaradi konstantnih komentarjev, da so vsi moški postali (ok, skoraj vsi) copate, prosim za definicijo, kdaj je moški copata.
grin1.gif

Težko, jaz zase vem, da nisem copata, sem dec in pol...sam mal, me žena kliče, povem pol naprej...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Zaradi konstantnih komentarjev, da so vsi moški postali (ok, skoraj vsi) copate, prosim za definicijo, kdaj je moški copata.
grin1.gif

Težko, jaz zase vem, da nisem copata, sem dec in pol...sam mal, me žena kliče, povem pol naprej...

Kolega zveni po telefonu podobno, reče. joj čuj krvoses je tu, grem zaj, adijo........ še preden kaj rečeš ga že ni več
smile-1.gif

Čez nekaj dni se pa ženi
smirk-1.gif

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Vsak ima polno takih kolegov oz znancev .. kolk jih mate pa takih ki se tega ne grejo, pa jim zadeva vseeno špila dolgoročno? ... ker meni se močno zdi da so taki krepko v manjšini ... zaj pa ne vem al so samo vsi moji kolegi pičke al kak je s tem :>

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Crna_Ninja pravi:
Drugače je pa meni res smešno, ko gledam v trgovini na blagajni, ko žena drži denarnico v roki in čaka na račun, mož pa daje stvari v vrečko

in kaj je s tem narobe, da ženska tudi plača nakup v trgovini??

ynos: fajn definicija,
nahrung002.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Nama gre kul, pa nisem copata. Niti ne omejujem nje oz. jo ne delam copato. Grem na pivo ko mi paše...ona gre na pivo ko ji paše. in podobno. Edino nenapisano pravilo je, da se v primeru piva proba vsaj par urc prej povedat, da lahk drug plane naredi. Npr. Ona gre na pijačo, jaz mam čas povabit kolege domov na per ipd... Kar je prav.

Skupi skor 2 leti..., zaenkrat vse štima super.
cheer.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
To ponavadi pride iz ust moških prijateljev, ko partner nima več toliko časa zanje oz. pride na pivo s svojo punco.

Ne, takemu, ki pride na pivo s punco, rečemo ''brezjajčna pičkica'' in ga vržemo ven iz našega kroga.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
ksz

zato pa ste sami pa jokate da ni nobene pametne.

deca ki visi za šankom ne rabim. ne rabim pa tudi takšnega ki nima svojega jaza.

v vsaki vezi mora bit vsak malo copata pa je super.

Nihče nič ne joka, pičko, k hoče bit neki glavna, sam pošljemo v penis. Pač nismo polovičarski tko k ti in se ne nalepimo obupano na prvo, ki pride mimo...
ne-ne-1.gif

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
Ok super tebi spila ... kolk jih poznas ko furajo podobno?Ker okol mene se mi zdi da grejo fantom stvari narobe
confused-1.gif
... zato se pa sprasujem, je tak tip moskega produkt nase druzbe al sem jaz tele ker se mi ne zdi to normalno, al kje smo?

jancha

Zelenc'
1. feb 2010
17
0
1
s tem pa se čist strinjam, sj morta moški in ženska met svojo svobodo in delat stvari, ki sta jih tut ko še nista bla skup, zakaj torej moški nebi smel it na pijačko z frendi?? sj to je pa čist kul
cool-1.gif

pa copata ni moški, ki za sabo čisti itd. saj pa to je osnvn bonton, a je že kdu od vas že vidu pravo copato?? kr imate ene razloge čist mim za copato
moški copata je čist pod vodstvom ženske in se ji v vsem prilagaja in podreja...se pa tuki pojav vprašanje kje je moškost pr takem dedcu??
uf-1.gif

Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Nama gre kul, pa nisem copata. Niti ne omejujem nje oz. jo ne delam copato. Grem na pivo ko mi paše...ona gre na pivo ko ji paše. in podobno. Edino nenapisano pravilo je, da se v primeru piva proba vsaj par urc prej povedat, da lahk drug plane naredi. Npr. Ona gre na pijačo, jaz mam čas povabit kolege domov na per ipd... Kar je prav.

Skupi skor 2 leti..., zaenkrat vse štima super.
cheer.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:
Vsak ima polno takih kolegov oz znancev .. kolk jih mate pa takih ki se tega ne grejo, pa jim zadeva vseeno špila dolgoročno? ... ker meni se močno zdi da so taki krepko v manjšini ... zaj pa ne vem al so samo vsi moji kolegi pičke al kak je s tem :>

Meni gre že nekaj let, ne omejujem in nisem omejevan. Obe osebi morta biti za to, zakompleksanci in feministke verjetno niso material za kaj takega.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
To ponavadi pride iz ust moških prijateljev, ko partner nima več toliko časa zanje oz. pride na pivo s svojo punco.

Ne, takemu, ki pride na pivo s punco, rečemo ''brezjajčna pičkica'' in ga vržemo ven iz našega kroga.

to mi nikol ni blo jasno, zakaj bi že na pijačo s kolegi prišel s punco
confused-1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.914
113
Citat:
Uporabnik Blaz pravi:

Imaš prav... Niso vsi pičke... Samo je problem ko tukaj na alterju nabijajo sami žešči veljaki, ki so itak samski in še vedno drkajo na slike Pamele Anderson.
Vsi pa vemo kako se dec začne obnašat čez 10 let ko je doma familija in ko pride na svet otrok. Ker takrat ženska komaj pokaže "rogove". In kaj si potem lahko... lahko si ded, se 6 dni v tednu kregaš ali pa si.. khmm.. copata! Fantje generacije naših mam in babic so mimo, patrirarhalni sistem pravtako. Ahh... kaj vse mora dec potrpet zaradi 20 dek mesa koli vagine
jezen.gif

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik Crna_Ninja pravi:
Drugače je pa meni res smešno, ko gledam v trgovini na blagajni, ko žena drži denarnico v roki in čaka na račun, mož pa daje stvari v vrečko

in kaj je s tem narobe, da ženska tudi plača nakup v trgovini??

ynos: fajn definicija,
nahrung002.gif

le zakaj se to meni zelo poredko zgodi
cry12bpy.gif

raje bi zlagal stvari v vrečko, kot pa dajal "stvari" iz denarnice
hysterical-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Pri meni je isto kot pri Ynosu. Ona gre s svojimi frendicami/frendi na pivo jst pa s svojimi. Pa noben nobenmu ne zameri. Kar se pa tiče pospravljanja doma, pa nošenja vrečk in podobno pa jaz mislim da ni copatarstvo. Mam raj pospravljeno doma pa pomagam nekomu.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Midva imava tudi urejeno to, imava vsak toliko svobode kot je hočeva, ampak nama paše bit skupaj in vse početi skupaj, sva nerazdružljiv team
smile-1.gif
v letu in pol se enkrat nisva skregala, živiva pa skupaj od drugega meseca in imava super urejene stvari.

Če mi kam paše it lahko grem, prav tako on, zaupava si 100% in sva poleg vsega še najboljša prijatelja.

Zakon je
cheer.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Zakaj že?

Mislim da jaz bolje vem kaj imam kot ti veš kaj imam jaz, se ti ne zdi? Pa mislim da sem tudi dovolj stara da nisem več naivna.