Cola v steklenici?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
u bistvu z vidika piva je najboljs da ni izpostavljen svetlobi zato imajo piksne vse isti okus, steklenice pa ne....

drugače pa čez masovno točenga ga ni!

KStoner

Majstr
31. dec 2007
2.131
190
63
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Najbolj orginalna kola, ki je res mela edinstven okus mi je bila v NY v starbaksu ali neki kafeteriji in je bila v steklenici.

najboljši pribljižek pa mi je 0,25 v steklenici, nato pa piksna. Tisto v plastenki mi pa ni dobro oz je ne kupujem,
eventuelno za mešat z žganimi je kul.

Pa saj je s pirom isto. Najboljši pir je iz steklenice, pol točen pol pa s piksne (govorimo recimo union).

meni je bila coca cola v ameriki totalno zanič....zgleda da sem preveč navajen na 'naš' okus

Car

POSTman
4. avg 2007
8.504
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Tu sma spet pri okusu, jaz mojga uniona v steklenici ne dam! :D Točen mi je tako tak, najslabša pa mi je piksna.

Pijem pa vse 3 tako da se kadi :D
Zanimivo pa je itak, da ima štajerc rad union...
smile-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik Vrsho pravi:
Coca-Cole ni več v litrških steklenicah!
Od kod potem gostincu, kjer sem bil pred par meseci?
Predvojne zaloge?
Ma ne moreš verjet.
Odločim se končno za nakup, pa "ravnokar" umaknejo iz prodaje.

MalcomX kaj ti neresnice širiš, da imajo v CC???
wink-1.gif

Ali pa še zaloge pucajo?

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
mah, maš tudi kokakolo v 0,2l in 0,35l steklenički,seveda ne pri nas...
...meni je dobra samo v stekleničkii, pogojno pločevinka, plastenko pa skoraj ne pijem...tak se treba odvadit tega cukra pit, samo tu pa tan paše

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
0,25 stekleničke so optimalne, res je [censored] z gajbami, ampak če kupujem 1,5l plastiko pa mislim da moram celo požret. Pa za obiske in to je fenomenalno. Poleti pa sploh paše eno vzeti iz hladilnika in jo hladno srkati na terasi.

Tahudfirbc

Pripravnik
3. maj 2010
304
0
16
Za mizo
Ker sem ravno v tem ti lahko natočim čiste CC
cheer.gif

Litrske CC ne boš dobil nikjer več, ker je ne polnijo, mogoče ma še kakšen oštir zalogo, kar pa ni kriza saj ima CC v steklu rok eno leto, zadnje polnjene so bile lansko leto julija.
CC 0.25 in 1.5 l polnijo Hrčki v Zagrebu, kar pa je 0,33 (piksna), 1 L plastika in 0,5 plastika pa je iz Avstrije točno Wiener Neustadt.
Bosanske CC v slo naj ne bi prodajali
confused-1.gif
, a se vseeno pojavlja švetckomerc
Razlika v okusu pa naj bi se pojavljala zaradi razlik v vodi,čeprav naj bi uporabljali deminralizirano vodo.
Pa saj je tako F..k coca-cola, f..k pica all we need is Šljivovica.
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
0,25 stekleničke so optimalne, res je [censored] z gajbami, ampak če kupujem 1,5l plastiko pa mislim da moram celo požret. Pa za obiske in to je fenomenalno. Poleti pa sploh paše eno vzeti iz hladilnika in jo hladno srkati na terasi.

Z gajbami je tak, prvič kupiš gajbo, pol pa jo samo menjavaš, lahko pa podturiš tut kako staro od uniona.

Poleti na terasi pa jaz kvečemu srkam leden pir, kokakolo pijem v sluzbi ko malicam :D

Tahudfirbc

Pripravnik
3. maj 2010
304
0
16
Za mizo
Halo 1.5 steklenico, ne me dat na kužka. Liter in pol je samo PVC.
Pa ste že poizkusili Schveppes Tangerino, ja tudi CC ima oddajo ''Še pomnite tovariši'

tayfun

Pripravnik
2. jun 2009
102
0
16
Še eno vprašanje, Leclerc v MB je imel včasih francosko Coca Colo Cherry, Vanilijo, brez kofeina in limeto, potem nekaj časa ni bilo nič od tega razen brez kofeina, sedaj pa imajo spet Cherry na zalogi. Kakšno je stanje v Lj, imajo mogoče Coca Colo Vanili?

Vrsho

Pripravnik
28. jan 2008
633
4
16
41
Šentvid pri Ljubljani
Obišči stran
Citat:
Uporabnik tayfun pravi:
Še eno vprašanje, Leclerc v MB je imel včasih francosko Coca Colo Cherry, Vanilijo, brez kofeina in limeto, potem nekaj časa ni bilo nič od tega razen brez kofeina, sedaj pa imajo spet Cherry na zalogi. Kakšno je stanje v Lj, imajo mogoče Coca Colo Vanili?

Pred kratkim so jo še imeli... Lahko pa ti preverim jutri in ti sporočim. Gre pa to za lastni uvoz, pakirana pa je v plastenke 1,25 litra.