mi je kolega posodil eno cobro, ko sem šel na morje in sem bil zelo razočaran..piskalo je vsakih par km čisto brezveze (zaradi varnostnih kamer na bencinskah, bankah, pa tudi drugih, ki so postavljene ob cestah), poleg tega piska cel čas ko se voziš skozi tunel in če kdaj slučajno naletiš na radar, sploh nisi pozoren, ker misliš da spet neki brezveze piska.. poleg tega te pred radarsko pištolo ne more rešiti, ker ko stvar zapiska, ti radar že izmeri hitrost. pri stacionarnih radarjih pa tudi ni najbolj uporabno, ker detektor ni dovolj močan in ne lovi tako daleč, da bi lahko pravočasno upočasnil hitrost, če pripelješ veliko nad omejitvijo. ker ko ti stvar zapiska, moraš še pogledat na detektor, če gre za pravi radar ali spet kakšno kamero in preden to narediš, te radar že slika..da pa ne gledaš na detektor in upočasnjuješ zmeri ko zapiska je pa malo neumno..pa še ta model kobre, ki sem ga imel jaz na testu, je imel zelo kratek kabel do 12v vtičnice in je večkrat sam od sebe zlezel iz vtičnice..skratka neuporabna zadeva