Radar detektor

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.497
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Videti ni ničesar, znajo pa presenetiti in te bodo presenetili. Ne bos prvi.
evil.gif

Hotel sem povedati to... da pri teh detektorjih, ki so cenovno se upravicljivi je zorpno to, da piska res stalno... in postane ze "dosadno" in scasoma ga sploh ne slisis vec
smile-1.gif
...

Kot je napisal lost so menda taki drazji bolj ucinkoviti... ampak spet niso nezmotljivi, ker je teh "motenj"vedno vec... Vse vec avtomobilov ima laserske in radarske sisteme za zagotavljanje pasivne in aktivne varnosti... Verjetno razni detektorji zaznavajo tudi to... glede na to, da nekateri tovrstni sistemi motijo policijske merilnike ... >> http://tinyurl.com/z7vjl2b

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Res je, Mazde lepo zazna. Sicer frekvenco lahko blokiras npr pri Passport Max , a vseeno je kdaj malo razpona in spusti signal oz opozorilo skozi.

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik picolo pravi:
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Hvala za link
nahrung002.gif

Kako bi pa potem pojasnil dejstvo,da me je detektor rešil v 100% vseh primerih merjenja z lasersko pištolo? (torej očitno zadeva deluje na nek način!)

Ne nakladaj! Očitno prodajaš te čunga lunga škatlice.Za detektor,kateri zazna pravočasno lasersko pištolo ti dam 1000€.
ne-ne-1.gif

Haha,kere fore...napišem da me je nek stari detektor rešil,pa me nekdo takoj obtoži,da jih prodajam,haha
smile-1.gif

Organiziraj merjenje,pa gremo sprobat...do takrat pa ti nehaj nakladat
priden.gif

Nazadnje urejeno:

picolo

Pripravnik
23. maj 2009
287
1
18
loče
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Citat:
Uporabnik picolo pravi:
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Hvala za link
nahrung002.gif

Kako bi pa potem pojasnil dejstvo,da me je detektor rešil v 100% vseh primerih merjenja z lasersko pištolo? (torej očitno zadeva deluje na nek način!)

Ne nakladaj! Očitno prodajaš te čunga lunga škatlice.Za detektor,kateri zazna pravočasno lasersko pištolo ti dam 1000€.
ne-ne-1.gif

Haha,kere fore...napišem da me je nek stari detektor rešil,pa me nekdo takoj obtoži,da jih prodajam,haha
smile-1.gif

Organiziraj merjenje,pa gremo sprobat...do takrat pa ti nehaj nakladat
priden.gif

Jaz še ti mojega šenkam , da ti bota v duetu piskala usred njive .Nisem edini , ki to trdi. Sedaj se pa vprašaj , kdo naklada.
Nisem te obtožil , da dejansko prodajaš ta krš . Morda pa misliš , da te je vsako piskanje rešilo položnice.
hysterical-1.gif

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik picolo pravi:

Jaz še ti mojega šenkam , da ti bota v duetu piskala usred njive .Nisem edini , ki to trdi. Sedaj se pa vprašaj , kdo naklada.
Nisem te obtožil , da dejansko prodajaš ta krš . Morda pa misliš , da te je vsako piskanje rešilo položnice.
hysterical-1.gif

Ne da mislim,ampak vem!
cheer.gif

Ti pa uživaj naprej s svojim kršem
evil.gif