Clio III facelift 1,2 16V

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Včeraj sem moral pol dneva preživeti s lužbenim cliom 3. Strinjam se z vsako vejico napisanega.
467716-post_slo.gif

Še P.S.: za slabo pihanje ventilatorja je (poleg žabarske konstruktorske genialnosti) lahko kriv tudi s svinjarijo zabasan mikrofilter.
tongue-1.gif

Idealna razvajena življenja imate nekateri, da vas take malenkosti spravijo s tira.
crazy1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.673
1.487
113
Niti ne. Tako zelo
smile-1.gif

Me pa zelo moti, da je fabrika *zanalašč* prišparala na kosu za 5 centov, z idejo: jebise kupec, tega za XX jurjev (kolikor stane clio 3) ne boš dobil. Če hočeš torej človeško odpiranje šipe, kupi, ne vem, megana.

Ne rečem, če bi šlo za feature, ki stane 500 eur, ampak za klinčevih 5 centov?
cry12bpy.gif

Ista zgodba je s senčniki za kangooja, ki so zanalašč narejeni zanič, ker pač avto stane samo 14 jurjev. Takšna segmentacija trga mi gre neskončno na živce.
zmaga.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.695
6.715
113
pri taščici
Zato pa mogoce raje kupim malo rabljeno (ali pa veliko rabljeno, odvisno od financ) vozilo z malo boljso opremo in upam da me servisiranje ne bo stalo celo premozenje. Opreme pa tudi obicajno nima manj kot nov budget avto, cepra je star 2;5 ali pa celo deset let.

Ampak vsak ima svoj nacin razmisljanja. Hvala bogu.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.695
6.715
113
pri taščici
Znanec dela na renoju ze vec let. Ko si je kupil novega berlinga ga ne sme vec parkirati na dvoriscu servisa(sluzbe) . Pa je bil kangoo prvi v vrsti. Sedaj si ga je pa se njegov zlahtnik ubodel....

tony

Guru
23. jul 2007
9.673
1.487
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zato pa mogoce raje kupim malo rabljeno (ali pa veliko rabljeno, odvisno od financ) vozilo z malo boljso opremo in upam da me servisiranje ne bo stalo celo premozenje. Opreme pa tudi obicajno nima manj kot nov budget avto, cepra je star 2;5 ali pa celo deset let.

Ampak vsak ima svoj nacin razmisljanja. Hvala bogu.

Se absolutno strinjam.
zmaga.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
no, no tony, vemo, da si hudo pristranski. a zacnemo z bizarnim sparanjem s strani inzenirjev bmwjev in njihove neumnosti? saj vemo, da si imel e34 in se ga znebil v hudo slabem stanju ceprav si ga na bmw forumu oglaseval kot odlicen primerek in bil kao verodostojem forumas. takoj po prodanem sekretu brez meja si se odjavil iz foruma, da ne bi dozivel kaksne tozbe...

Iapetus

Pripravnik
23. okt 2013
70
0
6
Oddaljena....
Da malo obudim temo....

Včeraj sem kupil Cliota,in moram reči, da je izpolnil moja pričakovanja. Da ne dolgovezim: poraba se giblje med 5,2 in 5,5 l /100 km. Avto je zelo odziven, in ti odpusti kdaj tudi občasno pretiravanje na cesti.
cheer.gif
.

Glede na to da se vozim večino časa sam,je ta avto (za moje pojme) optimalna izbira.

Aja,pa hvala vsem še enkrat za uporabne komentarje;ste mi bili zelo v pomoč.
nahrung002.gif

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Pa ta avto ni tolk neodziven kolikor je govora, pac ko zahodis gas v poden po parih sekundah spelje lepo lagano spotski, pokoplje pa le v dezju. Tako, da za povprecnega voznika je avto v redu, za alter voznike pa niti ne.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.266
1.895
113
Citat:
Uporabnik Iapetus pravi:

Včeraj sem kupil Cliota,in moram reči, da je izpolnil moja pričakovanja.

Ker jih nisi imel ti je izpolnil vsa
evil.gif

Važno da si zadovoljen! Veliko varnih kilometrov
cheer.gif

colos

Pripravnik
12. jan 2008
494
6
18
ta teden sem vozil takega cliota (1,2 75KM). Avto ne gre nikamor. V vrhniški klanec več kot 110 ni šlo. Pri 130 je bilo 4000rpm, trušč pa za znoret. Avto sem dobil, ko se je vozil samo po mestu. Poraba po bc je bila več kot 10l.

Zdaj pa edino če je kaj narobe z avtom, ali pa sem preveč razvajen. Drugače vozim dizel karavana 100kW in je to čisto drug svet.