Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zamenjaj mapsource.exe z patchano varianto.
a mi lahk mal pomagate kje pa bi lahko kupil to verzijo map sourca, da bi odklenu CN 2011.1
Lahk na PM
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zamenjaj mapsource.exe z patchano varianto.
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Potem pa si z vklopljenima obema kartama nastavi lokacijo Qlandia Maribor in pojdi z simulacijo preko Koroškega mostu (nastavi pač routo preko drave), boš videl kaj se zgodi.
Čisto normalno me pripelje brez napake.Možno da zaradi tega ker imam gmapbmap.img verzijo 4
Citat:
Uporabnik dads88 pravi:
A ve kdo zakaj na garminu nuvi 765 ne pokaže lane assist v mapi CNE 2011.10, tudi v 2010.30 ni delal lane assist. V mapi CNE2010.20 pa dela??? A je to mogoče zaradi nove zaščite. Karte sem odklenil v verziji mapsource 6.15.7? Lahko kdo kak pomaga, kako bi deloval lane assist v karti cne 2011.10??
Citat:
Uporabnik jriznar pravi:
Citat:
Uporabnik sejmon pravi:
sorry za off topic
gledam na strani in nikjer ne najdem navodila za inštalacijo map na garmin nuvi 250.
Ali je podobna inštalacija kot npr na N95 (symbian), zato ker za symbian vem, kako poteka?
hvala
Če bi malo pobrskal po forumu bi našel ODGOVOR na tvoje vprašanje
Citat:
Uporabnik voznikvozniku pravi:
Citat:
Uporabnik dads88 pravi:
A ve kdo zakaj na garminu nuvi 765 ne pokaže lane assist v mapi CNE 2011.10, tudi v 2010.30 ni delal lane assist. V mapi CNE2010.20 pa dela??? A je to mogoče zaradi nove zaščite. Karte sem odklenil v verziji mapsource 6.15.7? Lahko kdo kak pomaga, kako bi deloval lane assist v karti cne 2011.10??
Dodati bo potrebno še podatke za lane assist, ki se nahajajo v datoteki D1281050A.JCV
ravno zdajle jo z uradne strani downloadamCitat:
Uporabnik momli pravi:
a ma mogoče že kdo cn europe 2011.10 b verzijo?